Daniel Koster
Daniel Koster Uncategorized 22 mrt 2016

WANT.nl onderzoekt hoe je kunt genieten van een snelle Angus Beef burger

Als je ons regelmatig checkt dan weet je vast waar wij voor staan. Door je dagelijks tools en innovaties te bieden proberen we onder andere de moderne gentleman de helpende hand te bieden zodat jij je leven zo effectief mogelijk kunt benutten. Ook bieden we je manieren om stijlvol door het leven te gaan en uiteraard ook de handvatten om maximaal van je leven te genieten. Eén van de zaken waar dit samensmelt is bij een hapje eten. Dit doe je dikwijls in stijl en met behulp van allerlei innovaties kun je deze ervaring naar een hoger niveau tillen. Maar kun je ook op een WANT-waardige manier genieten van de Meastro Burger met Angus Beef bij McDonald’s? Wij besloten de proef op de som te nemen!

Angus Beef; kwaliteitsvlees

Angus Beef; het is een kwaliteitsterm die de afgelopen tijd flink in de rondte wordt gegooid voor vlees dat ideaal is voor een heerlijke kwaliteitsburger. Een goed stuk mals rundvlees met gerijpte Cheddar, knapperige sla en rode uienringen tussen een broodje, jammie! Het vlees voert hierbij de leidraad. Door een combinatie van gezonde voeding en een ultieme omgeving krijgt het vlees een sappige smaak waarvan het water je in de mond loopt. Wij hebben laatst nog een artikel aan het heerlijke vlees gewijd, check ‘m hier. Goed, dat klinkt op papier allemaal heerlijk. Wij zijn echter niet enkel van zaken op papier! Kun je ook in stijl genieten van een dergelijke hamburger bij een restaurant als McDonald’s?

In stijl een snelle hap pakken

Een stijlvolle gentleman in een Jaguar. Dat is niet het eerste dat je voor je ziet als je denkt aan iemand die voor een snelle hap een bezoekje aan een restaurant brengt. Echter zijn ketens de afgelopen tijd aan het innoveren en meer aan het inzetten op kwaliteit en een fijne eetervaring. Hiermee wordt een kans geboden om compleet in stijl een maal te verorberen. Vandaar dat wij vanaf kantoor een stijlvolle bak pakten. In strakke kleren klommen we achter het stuur van een Jaguar XE en begonnen we met een rommelende maag onze rit naar de McDonald’s!

Een vernieuwde inrichting

Het eerste dat ons opviel bij de entree van het McDonald’s restaurant is de classy en eigentijdse inrichting. Wij herinneren ons de tijd van vroeger nog wel dat je in kleurrijke, kunststof stoelen redelijk opgepropt aan een tafel zat. Die tijd is voorbij. De inrichting van de restaurants is hip te noemen en gentleman-waardig. Dat hadden we niet verwacht! Wij konden plaats nemen in het restaurant op heerlijke Chesterfield banken. Zodoende waren we in onze quasi-chique werkkleding verre van overdressed en voelden we ons op ons gemak. Eerst moesten we echter nog bestellen. Dit kon rap en zonder problemen aan één van de Easy Order kiosken, een andere innovatie waarmee je binnen no time en op eigen houtje je bestelling doorgeeft. Via het grote touchscreen kun je met een simpele interface je keuze maken. Hierbij kun je je eigen menu samenstellen. Zo kozen wij voor de Maestro Burger met boerenfriet, mayonaise en een drankje. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is je Maestro Burger op te halen en je kunt aan je maaltijd beginnen! Dat ging vlug en is zeker een voordeel te noemen.

De Maestro Burger, een positieve meevaller

Wij moeten eerlijk zijn, zonder al te hoge verwachtingen van de Maestro Burger stapten we de McDonald’s binnen. Maar al snel werden wij verrast toen we onze burger overhandigd kregen. De Maestro Burger is te verkrijgen met heerlijke boerenfrieten die je met een lekkere, oer-Hollandse mayonaise naar binnen werkt. Maar de frieten zijn niet het onderdeel van het menu die de show stelen, dat is de burger. De Maestro Burger is namelijk oprecht lekker. Het vlees is smaakvol, de sla knapperig en fris en het broodje maakt het geheel af. Na één broodje en wat lekkere boerenfrieten ben je voldaan doch niet té vol. Minpunten? Wij hebben ze niet kunnen proeven.

Ter afsluiter nog een kop koffie en we konden er weer tegenaan

Na een goede tafel-sessie was het weer tijd om te gaan. We leiden een druk leven en moeten onze tijd optimaal benutten. Maar voordat we er vandoor gingen was een overheerlijke kop koffie meer dan welkom. Doordat je lekker op de bank kunt zitten en de ambiance met het hippe interieur sfeervol is te noemen, kun je er op je gemak een kop koffie drinken. Voldaan en klaar voor de rest van de dag stapten we onze strakke bak weer in om de dag voor te zetten. De uiteindelijke ervaring omtrent de Maestro Burger? Deze overtrof de verwachtingen. Wij raden je aan om zelf eens je tanden in deze burger te zetten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met McDonald's

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT.nl onderzoekt hoe je kunt genieten van een snelle Angus Beef burger
Sluiten