WANT Guide: zo werkt mobiel tanken met de On the Go-app

Op dit moment is de app MyOrder bekend van het mobiel afrekenen van producten en diensten. De app die onderdeel is van de Rabobank heeft zijn strategie veranderd en heeft sinds 1 oktober zijn pijlen gericht op een andere markt: die van het tanken en (mobiel) parkeren. De app On the Go maakt mobiel tanken mogelijk.

Betalen zonder te pinnen

MyOrder heeft een nieuwe app uitgebracht genaamd ‘On the Go! by MyOrder’. De nieuwe app maakt het mogelijk om bij tankstations te betalen zonder te pinnen. Heb je altijd al eens badass illegaal willen wegrijden bij een tankstation zonder te betalen? Dat kun je wanneer je deze app hebt gedownload gewoon legaal doen. Niet heel badass dus, maar wel heel handig.

On the Go is ontwikkeld om het betalen van brandstof gemakkelijker te maken. Installeer de app en betaal je brandstof via je smartphone. Je hebt dus geen pinpas of cash meer nodig in je auto. Dat is ook nog eens een stukje veiliger.

On the Go

Wat kun je nog meer met de app?

Naast het betalen van brandstof met je smartphone heeft de app nog een aantal handige functies. On the Go geeft je namelijk ook inzicht in waar en hoeveel je hebt getankt. Dit kun je overzichtelijk zien op een kaart. Verder vind je in de app een overzicht van alle deelnemende tankstations waar je met de app kunt betalen.

De MyOrder-app zoals we die al kenden is met de komst van On the Go verdwenen. De functies voor het parkeren van je auto die MyOrder al had zijn nu overgezet op On the Go. Zo heb je het mobiel parkeren en mobiel tanken samen in één app.

On the Go

Hoe werkt het?

Het mobiel tanken met de app belooft simpel te zijn via de volgende stappen:

[listicle]

Open de app en kies te categorie ‘Tanken’.

[/listicle]

[listicle]

Kies het tankstation waar je gaat tanken of hebt getankt.

De app bepaalt automatisch je locatie; jouw tankstation staat bovenaan in de lijst.[/listicle]

[listicle]

Selecteer je pompnummer en het gewenste bedrag.

[/listicle]

[listicle]

Betaal met iDEAL, PayPal, je creditcard of SmartWallet.

[/listicle]

[listicle]

Tanken maar!

[/listicle]

Op de website van On the Go staan (uiteraard) veel positieve reacties over de app. Als je in de app-store kijkt dan zie je echter veel wisselende verhalen staan van gebruikers. ”Er is heel veel te verbeteren” is een reactie die vaker terug komt. Download de app en beoordeel het zelf! De app is nu te downloaden voor iOS en Android.

Benieuwd naar welke andere apps we allemaal aanraden? Vind hier onze lijstjes met de beste apps.

Reageer op artikel:
WANT Guide: zo werkt mobiel tanken met de On the Go-app
Sluiten