Daniel Koster
Daniel Koster Apple 26/08/2015

Hoe ziet de ‘nieuwe’ iPhone 6s eruit? Gelekte video en andere geruchten laten het zien

Zoals je op WANT kon lezen begint de verkoop van de iPhone 6s op 18 september. De aankondiging zal naar alle waarschijnlijkheid op 9 september plaatsvinden. Hierbij gingen diverse geruchten de rondte, zoals dat er een roze iPhone 6s zal uitkomen. Vandaag lekte een nieuwe video uit van de iPhone 6s. Tijd om even op te sommen wat we allemaal volgens de geruchten van het nieuwe vlaggenschip kunnen verwachten.

iPhone 6s

Naast het gerucht dat er een roze iPhone 6s zal uitkomen, zijn er diverse andere specificaties bekend. De nieuwe telefoon van Apple zou een twaalf-megapixelcamera kennen met een grotere sensor. Met deze camera kan de 6s in 4k beelden schieten. Hieronder vind je een video die vandaag opdook waarin volgens MacRumors de iPhone 6s te zien is. De 6s wordt in het filmpje opgestart, waarbij je ziet dat het opstartscherm een ander tekentje kent. Qua design wordt er niet afgeweken van het huidige iPhone 6-model, wat te verwachten viel, aangezien de iPhone 6s meer een tweak is van de ‘Zes’. Echter zie je in het filmpje van de naar verluidde iPhone 6s dat de componenten van de phone er wel anders uitzien. Ze zijn namelijk groter, wat waarschijnlijk betekent dat ze betere prestaties zullen leveren. Check bijvoorbeeld ook de onderstaande foto, waarbij je links de iPhone 6 ziet met de A8-chip en rechts de componenten van de iPhone 6s ziet.

9 September

In het bovenstaande heb je de geruchten kunnen vinden waar wij de meeste waarde aan hechten. Op 9 september wordt-ie hoogstwaarschijnlijk aangekondigd en dan zullen we pas echt zien of de telefoon een twaalf-megapixelcamera kent en ook in het roze zal worden verkocht. Nog even afwachten dus. Uiteraard houden wij je in de tussentijd op de hoogte van andere ontwikkelingen en geruchten met betrekking tot de iPhone 6s.

Check ook:

Reageer op artikel:
Hoe ziet de ‘nieuwe’ iPhone 6s eruit? Gelekte video en andere geruchten laten het zien
Sluiten