Holedown is een geinige game op je smartphone voor tussendoor

In de wereld van gamen op je smartphone zijn er natuurlijk enorm veel games beschikbaar. Sommige games zijn titels waar je echt even tijd voor moet gaan maken en uiteindelijk grote avonturen beleefd. Wat dat betreft zijn de ports van de verschillende Final Fantasy-games die inmiddels beschikbaar zijn. Holedown is echter een titel die in de categorie valt van leuk voor tussendoor en is nu beschikbaar.

Holedown

Holedown is een game van de app-maker Martin Jonasson. In het verleden bracht hij titels als twofold, inc. en rymdkapsel uit. Games die net als Holedown simpel in concept zijn en goed moeten zijn voor tientallen uren simpel speelplezier zonder dat je al te veel hoeft na te denken.

In de game daal je af naar de kern van een planeet, wat je doet door een lading aan een soort stuiterballen los te laten. Deze knallen vervolgens tegen verschillende blokken met een nummer aan. Hoe hoger dat nummer, hoe vaker zij met de stuiterballen geraakt moeten worden. Aan het begin zou dat nog heel simpel zijn, maar hoe verder je komt, des te meer vaardigheden je vrijspeelt. En met die vaardigheden worden de uitdagingen ook groter.

Holedown

Zo krijg je te maken met blokken die vaker geraakt worden, maar ook heb je meer ballen die rondvliegen. Uiteindelijk heb je een klein beetje controle waar je de ballen precies heen schiet en hoe ze zolang mogelijk blijven stuiteren, maar is er ook een vorm van geluk dat er bij komt kijken. Wat dat betreft doet de game een klein beetje denken aan Peggle, een titel die in de eerste jaren van de smartphones op de markt kwam en voor velen zeer verslavend was.

Holedown is nu verkrijgbaar voor gebruikers van Android-devices en voor iPhone-bezitters. MEer weten over gaming? Bezoek dan onze uitgebreide overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Holedown is een geinige game op je smartphone voor tussendoor
Sluiten