Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 13 aug 2021

Home Alone keert in 2021 terug en wordt op deze datum verwacht

Wie de naam Home Alone hoort zal zonder twijfel de sneeuw al zien vallen en Mariah Carey al horen. De iconische film uit 1990 is namelijk dé kerstklassieker van het jaar. Al zou het zomaar kunnen dat je dit jaar naar een compleet nieuwe versie kijkt op streamingdienst Disney+.

In 2019 maakte Disney bekend dat de immens populaire film een reboot zou krijgen. Met de titel Home Sweet Home Alone moeten de harten opnieuw veroverd worden. Alleen gooide corona roet in het eten en werd de film uitgesteld naar een nog onbekende datum. Daar wordt vandaag verandering in gebracht.

Home Alone keert terug in 2021

De langverwachte Home Alone reboot komt dit jaar precies op tijd voor de feestdagen. Misschien wel iets te vroeg wat dat betreft, maar dat mag de pret niet drukken. Disney+ gaat de vernieuwde film, die 31 jaar na het origineel verschijnt, op 12 november streamen. Het gaat volgens het bedrijf om een Disney+ exclusive, dus de kans is groot dat de film niet in de bioscoop te zien zal zijn. Een gemiste kans voor Disney, maar voor ons des te leuker.

Home Sweet Home Alone pakt het verhaal van Home Alone beet en giet het in een nieuw jasje. De film richt zich op Max Mercer die per ongeluk achtergelaten wordt wanneer zijn familie naar Japan reist voor de feestdagen. Uiteraard proberen inbrekers het feestje te verpesten en moet Max er op creatieve wijze voor zorgen dat ze het pand zo snel mogelijk verlaten. Klinkt heel bekend, maar dat is nu precies wat een reboot is.

De film wordt geregisseerd door Dan Mazer en Archie Yates speelt de hoofdrol. De twee inbrekers worden gespeeld door Ellie Kemper en Rob Delaney. Verder zullen ook Kenan Thomposon, Aisling Bea, Pete Holmes en Tim Simons te zien zijn in de film. Of Home Alone-ster Macaulay Culkin in de film te zien zal zijn is tot op heden nog niet bekend.

Disney+

Vandaag werd bekend dat Disney+ inmiddels 199.000 abonnees heeft. Deze abonnees kunnen niet alleen genieten van klassiekers als Home Alone, Toy Story en The Lion King, maar krijgen ook een hoop nieuwe content te zien. Zo werd onlangs de serie Loki uitgebracht op de streamingdienst.

Loki eerste Marvel-serie Disney+ met tweede seizoen: wat betekent het?

Meer weten? Lees dan zeker even het artikel dat we erover schreven.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Home Alone keert in 2021 terug en wordt op deze datum verwacht
Sluiten