Disney Plus krijgt hulp van oude bekende: Home Alone reboot een feit

Het lijkt erop dat Disney zich al flink aan het voorbereiden is op de aankomende streamingoorlog. Waar we gisteren al konden mededelen dat het bedrijf van plan is om met een mega-bundel te komen die misschien wel alle concurrentie overtreft werd er daarnaast ook nog eens nieuwe content aangekondigd. Zo gaat er onder andere een reboot komen van kerstklassieker Home Alone.

Disney wil Home Alone reboot gaan maken

Ze zeggen weleens dat je van klassiekers af moet blijven. Toch is het maar goed dat er soms remakes gemaakt worden, anders waren films als Heat en The Departed er bijvoorbeeld nooit geweest. Al zijn er inderdaad titels waarbij we ons maar lastig een nieuwe versie voor kunnen stellen. Een voorbeeld hiervan is de tijdloze komedie Home Alone, die iedere kerst nog massaal wordt bekeken.

Toch lijkt Disney daar anders over te denken. CEO Bob Iger heeft namelijk aangegeven dat er een reboot van deze film op aankomende streamingdienst Disney Plus zal gaan verschijnen. Het spreekt voor zich dat er hierop een hoop verontwaardigde reacties zijn gekomen:

Al zou een moderne versie ergens wel potentie hebben. Dit omdat er in de tussentijd genoeg gadgets zijn verschenen waarvan wij wel benieuwd zijn hoe ze het zouden doen in een Home Alone film.

Home Alone serie

Het is overigens nog niet duidelijk hoe de reboot eruit zal gaan zien. Disney heeft hierover verder geen enkele details gedeeld, dus het zou in principe ook een vervolgfilm kunnen worden. Of misschien zelfs wel een Home Alone serie.

Meer informatie over Disney en haar komende streamingdienst lees je in ons Disney Plus overzicht.

Reageer op artikel:
Disney Plus krijgt hulp van oude bekende: Home Alone reboot een feit
Sluiten