Honor brengt met nieuwe lijn producten MagicBook Pro uit

Honor gaat een variatie aan nieuwe producten uitbrengen. Dat meldt het Chinese techbedrijf op zijn eigen persconferentie.

Met de producten wil Honor vooral focussen op een jonge doelgroep. Dat betekent veel tech voor niet te veel geld. Wat heeft het bedrijf te bieden?

Honor MagicBook Pro
De Honor MagicBook Pro (Afbeelding: Honor)

Honor MagicBook Pro

Allereerst is er de Honor MagicBook Pro. De laptop komt het eerst uit in China en is verkrijgbaar vanaf 775 euro. Daarvoor krijg je een Intel Core i5-processor, 16GB werkgeheugen, een 512GB SSD en een Nvidia GeForce MX350 grafische kaart. Voor 100 euro meer krijg je daarnaast een upgrade naar een i7-processor. Of de laptop naar Nederland komt is nog niet duidelijk, hoewel het zeker is dat het apparaat in september verkrijgbaar is voor de Russische techliefhebber. 

Naast de MagicBook Pro is er ook de Honor ViewPad 6 die het licht zal zien. Deze tablet beschikt over een Kirin 975 processor, die 5G ondersteunt. De ViewPad 6 beschikt over een 2K-scherm en over speakers met HD stereo kwaliteit. De prijs zal voor China op 13 juni bekendgemaakt worden. Buiten China zal de ViewPad 6 vanaf juni beschikbaar zijn. Of de tablet ook naar Nederland komt, is niet duidelijk.

Honor Viewpad 6
De Honor ViewPad 6 (Afbeelding: Honor)

Van routers tot stofzuigers

Met deze lijn zit ook een nieuwe router inbegrepen. De Honor Router 3 is de eerste die de over de nieuwste generatie Wi-Fi 6 zal beschikken. Daardoor biedt de router een grote bandbreedte, een hogere internetsnelheid en lager stroomverbruik. Met een 2.4GHz band en een 5GHz band ondersteunt de Router 3 een snelheid tot wel 3000 Mbps. Vanaf juli is het nieuwe apparaat beschikbaar voor de internationale markt. Of Nederland inbegrepen is, is wederom nog niet duidelijk.

Zelfs een slimme stofstuiger is van de partij. Met een batterij van 65 minuten kan je draadloos stofzuigen. Gehaakt worden door de snoer is dus als het aan Honor ligt verleden tijd. Ook bij dit product is over beschikbaarheid in Nederland weinig duidelijk. Naast deze stofzuiger zullen ook een luchtbevochtiger, een slimme waterkoker, een tandenborstel en een slimme bureaulamp binnenkort China bereiken.

Al eerder bracht Honor nieuwe volledig draadloze oortjes uit, die veel weg hebben van de AirPods. Meer weten? Klik hier.

Reageer op artikel:
Honor brengt met nieuwe lijn producten MagicBook Pro uit
Sluiten