Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2018

For Honor is nu gratis te krijgen op de pc

For Honor is een game die een tijdje geleden uitkwam. Het is een titel die draait die om Middeleeuwse combat. Je moet gebruik maken van de juiste aanvallen op de juiste momenten en verdedigen wanneer het nodig is. Het is een game die echt iets anders doet. En na een ietwat stroeve start lijkt uitgever Ubisoft de game nu volledig op de rit te hebben. Om dat te vieren kunnen pc-gamers For Honor nu volledig gratis aan hun collectie toevoegen.

Gratis For Honor

Vanaf nu tot en met 18 juni kun je de game op de pc via uPlay gratis aanschaffen. En wanneer je dat gedaan hebt, dan is hij van jou. Het is dus niet een tijdelijke actie, maar gewoon de volledige game die je gratis kunt scoren.

Bovendien is er voorlopig nog genoeg te doen. Naast dit mooie cadeautje heeft de ontwikkelaar ook bekend gemaakt dat er nog genoeg nieuwe content op de planning staat. Zo komt er binnenkort de Marching Fire update. Deze voorziet de game van een vierde factie met krijgers uit het oude China. De update voorziet de speler van vier nieuwe vechtersbazen om mee los te gaan. Daarbij speelt elke vechtersbaas weer net wat anders, dus je hebt waarschijnlijk genoeg te doen.

Black Friday Games onder de twintig euro

Ook wordt For Honor voorzien van een nieuwe modus genaamd Breach. In deze modus kun jij samen met je teamgenoten proberen om een kasteel te bestormen en daarbij moet afrekenen met vijanden, maar ook met de verschillende vallen en obstakels die je tegenkomt. Kortom, genoeg redenen om met de game aan de slag te gaan als je dat nog niet eerder gedaan hebt.

Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan onze uitgebreide gamingpagina, waar we veel nieuwtjes van de E3 op een rij hebben staan. Handig als je bepaalde dingen hebt gemist.

Reageer op artikel:
For Honor is nu gratis te krijgen op de pc
Sluiten