Honor Watch Magic maakt debuut in Europa

Gisteravond introduceerde Honor, een dochtermerk van Huawei, de Honor View 20 in Europa. Dat is een indrukwekkende mid-ranger met een gat in het scherm, waar we eerder al kennis mee maakten in China. Naast dat toestel debuteert de eerste Honor smartwatch in Europa: de Honor Watch Magic.

Honor Watch Magic en Honor Dream

Ook voor dit horloge geldt dat het ‘stiekem’ geen nieuwe gadget is. De Honor Watch Magic en Honor Watch Dream maakten al in oktober hun debuut in China. Beide formaten hebben een 1.2-inch AMOLED-touchscreen met een resolutie van 390 x 390. Dat levert een pixeldichtheid van 326 op.

Verder beschikken de wearables over GPS-tracking, negen verschillende fitnessmodi en waterdichtheid tot 50 meter. Tevens kan de smartwatch notificaties van je smartphone laten zien, zodat je niet continu je toestel uit je broekzak hoeft te vissen.

Honor Watch Magic Honor Watch Magic

Voeg daar een hartslagmonitor, het tracken van je slaap en een bloeddrukmeter aan toe en je hebt een aantrekkelijk totaalpakket. Daarnaast beweert Honor ook korte metten te maken met een van de grootste nadelen van smartwatches: de accuduur.

Indrukwekkende accuduur?

Je wilt niet nog een gadget elke avond aan de lader leggen. Honor belooft dan ook dat zijn nieuwe smartwatch een accuduur van een week heeft. Ja, zelfs als je 24 uur per dag je hartslagmeter aan hebt staan. Sterker nog, de Chinese techgigant belooft een volledige dag aan accuduur na 10 minuten opladen.

Als dat klopt, dan heeft Honor een indrukwekkend totaalpakket te pakken. Met die specificaties in het achterhoofd is het prijskaartje bovendien ook indrukwekkend: vanaf 23 januari is de Honor Watch Magic te koop voor 179 euro. De Honor Dream heeft dezelfde specs, maar met een dunner bandje. Consumenten kunnen kiezen tussen zwart, blauw of zilver voor de Magic. De Dream is verkrijgbaar in coral pink en white apricot.

Reageer op artikel:
Honor Watch Magic maakt debuut in Europa
Sluiten