Ilona Braam
Ilona Braam Motoren 3 okt 2017

Deze hypermoderne motorfiets zou zo in Star Wars passen

Wat krijg je als je een pre-A Porsche 356 mixt met een iPhone en een Pokémon? Een elektrische motorfiets genaamd Hope, welke zo uit Star Wars had kunnen racen. Hope is de nieuwste creatie van Samuel Aguiar en ziet er tegelijkertijd schattig en futuristisch uit, terwijl je ook meteen je haar kunt checken door de spiegelachtige afwerking.

Eén en al spiegel van de Shiny Hammer

Samuel Aguiar heeft de bijnaam “Shiny Hammer” en als je de Hope motorfiets ziet weet je ook meteen waarom. Een groot deel van de motor is namelijk afgewerkt met een weerspiegelend omhulsel van glasvezel en aluminium, wat je een soort spiegel motor geeft. Dit spiegelachtige oppervlak loopt zelfs door naar het stuur, zodat je ook daar af en toe kunt spieken of je er nog wel goed uitziet. Door het spiegeleffect lijkt het soms zelfs alsof het middelste gedeelte van de Hope onzichtbaar is.

Hope elektrische motorfiets

Hope is een lichte en geruisloze motorfiets

Hope gebruikt de Vectrix VX-1 als basis en heeft hiervan de motor behouden. Deze is goed voor een topsnelheid van 120 km per uur. De motorfiets is volledig elektrisch en heeft een rijbereik van 273 km. De materialen van de behuizing zorgen voor een lichte, maar stevige motorfiets, waarmee je zeker de aandacht trekt wanneer je voorbij scheurt. Aan de Vectrix motor zijn remmen en banden met een upgrade toegevoegd. Deze worden vergezeld van een nieuw paneel voor de meetinstrumenten en aangepaste belichting. Daarbij zou de motor ook ontzettend stil zijn, zodat je geruisloos iedereen versteld kunt doen staan.

Hope elektrische motorfiets
Hope elektrische motorfiets

Op het moment is Hope nog een concept motor, maar zoiets moet natuurlijk heel gauw op de markt komen. Hij zou perfect passen bij deze Dark Side motorfiets, welke ook voor Star Wars gemaakt lijkt te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

BGR

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze hypermoderne motorfiets zou zo in Star Wars passen
Sluiten