Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 maart 2020

Horizon Zero Dawn, één van de beste PS4-games, komt naar de pc

Wanneer je op dit moment een PlayStation 4 koopt, dan zijn er gelijk een aantal games die gelden als must-haves. Denk daarbij aan titels als Uncharted 4, God of War, The Last of Us en Spider-Man. Horizon Zero Dawn behoort ook tot die categorie, maar die is binnenkort speelbaar op de pc.

Dat liet Hermen Hulst weten tegenover het PlayStation Blog. De Nederlander Hulst was in het verleden de baas van ontwikkelaar Guerilla Games, maar staat sinds kort aan het hoofd van de Sony Worldwide Studios.

Horizon Zero Dawn komt naar de pc

Tegelijkertijd hoef je niet bang te zijn dat je straks niks meer aan je PlayStation 5 hebt wanneer je ook al een krachtige pc bezit. Hulst liet weten dat het niet het plan heeft om exclusieve releases gelijk uit te brengen op de pc naast de spelcomputer. Wat dat betreft is er dus nog genoeg ruimte voor de echte liefhebber van de spelcomputer, maast het feit dat niet iedereen zin heef tom op een pc te gamen. Veel details van Horizon Zero Dawn voor de pc zijn er nog niet, hoewel er tijdelijk een Steam-pagina voor de game verscheen, maar die is inmiddels weer offline gehaald.

Horizon Zero Dawn
De uitbreiding zit er ook bij (Afbeelding: Guerilla Games)

Vanaf die pagina leren wet dat Horizon Zero Dawn op de pc als een complete edition wordt uitgebracht. Dat betekent dat je ook gelijk toegang krijgt tot The Frozen Wilds, de grote uitbreiding op de game. Daarnaast krijg je ook een aantal andere voorwerpen en toevoegingen. Denk daarbij aan een speciaal outift, een speciale boog en nog meer. Op die manier kun je er gelijk goed mee aan de slag. Of de game daarnaast nog speciale dingen krijgt, zoals een photomodus of een belachelijk hoge framerate, dat is nog niet bekend. De game moet deze zomer gaan uitkomen, maar een exacte datum ontbreekt nog. Wil jij weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Horizon Zero Dawn, één van de beste PS4-games, komt naar de pc
Sluiten