Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 8 jun 2018

Briljant: Hot Wheels komt met speciale GoPro-auto

Hot Wheels is na alle jaren nog altijd een geweldig product voor kinderen om mee te spelen. Het is heerlijk om een eigen baan te maken en daar met kleine wagens over heen scheuren. Tegelijkertijd is het ook perfect speelgoed om als volwassene samen met je kinderen van te genieten. Of gewoon zonder kinderen, in je eentje. Het kan allemaal. Wie in de laatste categorie valt en de meest toffe banen bouwt, kan nu een speciale GoPro-auto scoren om daarmee over zijn of haar eigen baan te knallen.

De Hot Wheels GoPro-auto

De Hot Wheels GoPro-auto ziet er op het eerste gezicht niet heel erg spannend uit. Het is een nogal simpel wagentje. Maar er is toch één ding speciaal aan. Je kunt er namelijk makkelijk een GoPro in klikken.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Op die manier is het mogelijk om met een Hot Wheels-wagen met daarop een GoPro-camera rond te scheuren. Dat moet waarschijnlijk verschillende toffe beelden opleveren wanneer dat kleine wagentje met hoge snelheden over de baan knalt. En die beelden kun je vervolgens op je gemak terug bekijken en genieten van je eigen creatie.

Hot Wheels

De De Hot Wheels GoPro-auto heet overigens de Hot Wheels Zoom In en kost eigenlijk niks. Voor een paar euro heb je hem al in huis. Je moet er dan nog wel even zelf de GoPro bij kopen of degeen die je in huis hebt gaan gebruiken, maar dat is logisch. Wij kijken alvast uit naar de verschillende video’s die men met deze speciale Hot Wheels-wagen gaat maken.

Hot Wheels

Helemaal tof zal het zijn als je deze Zoom In-wagen kan gebruiken in combinatie met de onlangs aangekondigde Rocket League-set. Dat levert waarschijnlijk helemaal veel toffe beelden op. Wil je meer lezen over dit speelgoed? Kijk dan eens naar ons zeer uitgebreide en vermakelijke overzicht op deze pagina en geniet.

Reageer op artikel:
Briljant: Hot Wheels komt met speciale GoPro-auto
Sluiten