Houd je van bacon? Dan is dit jouw nieuwe app

Houd je van bacon? Ja, duh! Natuurlijk houd je van bacon als je geen vegetariër bent. Waarschijnlijk sta je dan ook het liefst de hele dag in keuken om samen met een geliefde plakken bacon in de oven te zetten om na vijf minuten samen zo’n heerlijk krokant maaltje in de mond te versnipperen. Super lekker! Maar wanneer vind je zo’n geliefde? Ok, met ons statement dat iedereen wel van bacon houdt moet het niet zo lastig zijn, maar we snappen dat het aanspreken van een random persoon op straat niet altijd even plezierig is. Daarom is er de nieuwe app Sizzl in het leven geroepen. Een dating-app waarmee mensen op basis van hun baconvoorkeuren aan elkaar worden gekoppeld. En dat is briljant bedacht. Vinden jullie ook niet?!

Hoe werkt het?

Initiatiefnemer is Oscar Mayer. Waarschijnlijk met als doel om meer bacon te verkopen. Dat lijkt ons logisch. Maar dat is helemaal niet erg. Als er door Sizzl mooie relaties ontstaan nemen we dat Oscar Mayer niet kwalijk.

Wij hebben Sizzl uiteraard even uitgeprobeerd en we moeten toegeven, dit smaakt naar meer. Je logt in met je Facebook-account waarna je een aantal voorkeuren moet opgeven. Houd je bijvoorbeeld liever van bacon van een varken of van een kalkoen? Of van beide. Dat kan ook. Maar ook het type is van groot belang. Wij kozen uiteraard voor “Maple and sweet like me”, maar was dit met de optie “Hardwood smoked for a really long time” een lastige keuze. En zo werden we nog door een aantal voorkeuren geleid. Uiteindelijk konden we op zoek naar onze bacon lover.

Bacon, what else?

Nadat alle voorkeuren waren ingesteld kwamen de eerste bacon lovers tevoorschijn. Noella uit Utrecht was de enige bacon lover uit Nederland. Daarna kwamen vooral bacon lovers uit Engeland voorbij. Wat overigens een handige optie is, is dat als je te snel hebt beoordeelt en later bedenkt dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt, je via een shake met je phone terug kan. Probeer het zelf! Sizzl voor iOS is hier gratis te downloaden.

Meer bacon?

Deze motorbike wordt niet aangedreven door benzine, maar door bacon. Check it out!

Reageer op artikel:
Houd je van bacon? Dan is dit jouw nieuwe app
Sluiten