Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 5 mrt 2018

House of Cards Season 6 Trailer: Claire aan de macht

House of Cards is één van de grote succesverhalen van Netflix. Vanaf het moment dat de service zo’n beetje interessant werd, waren het House of Cards en Orange is the New Black die door iedereen werden aangeraden. Inmiddels is Netflux een bekend begrip en heeft zo’n beetje iedereen de service wel eens geprobeerd, waarbij House of Cards nog altijd één van de populairste shows is. Vandaag hebben we de House of Cards Season 6 Trailer.

House of Cards Season 6 Trailer met Claire

Met deze House of Cards Season 6 Trailer zien we dat Claire de macht in handen heeft. Dat zat er in de reeks al een klein beetje aan te komen, maar na het Metoo-schandaal waarbij Kevin Spacey toch wel één van de grootste ‘slachtoffers’ is, werd hij uit de serie geschreven. Geen idee hoe dat qua verhaal een beetje geloofwaardig is, alhoewel ik één scenario in mijn hoofd hebt, maar daarover speculeren is eigenlijk spoilen. Hoe dan ook, bekijk hieronder de House of Cards Season 6 Trailer met de ijskoude Claire achter het welbekende bureau.

Het zesde en tevens laatste seizoen moet dit najaar gaan draaien. Hopelijk gaat de reeks niet als een nachtkaars uit. Hoewel het voornamelijk de eerste twee seizoenen zijn die de serie de moeite waard heeft gemaakt, hebben we daarna ook nog veel avonturen beleefd met Claire en Frank Underwood en hun ongekende drang naar de grootste machtspositie ter wereld. Daarin hebben we gezien hoe Frank aan de macht kwam, hoe hij over lijken ging om die te behouden en hoe raar zijn relatie met Claire eigenlijk is.

Mocht je de reeks nog niet hebben gezien, wat mij betreft is hij nog altijd de moeite waard. Een vaste datum voor het zesde seizoen van House of Cards is er nog niet. De fall duidt op de herfst, waardoor een september-release het meest voor de hand ligt. Als je wilt weten hoe realistische de show eigenlijk is, dan is dit artikel zeker de moeite waard.

Reageer op artikel:
House of Cards Season 6 Trailer: Claire aan de macht
Sluiten