Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 5 okt 2021

House of the Dragon: HBO Max toont spectaculaire eerste beelden

Voor het eerst zien we eindelijk bewegend beeld van de Game of Thrones-spin-off House of The Dragon. Het belooft spectaculair te worden.

House of the Dragon wordt hoe dan ook een van de grootste series in 2022. Eindelijk krijgt Game of Thrones een spin-off. Dat deze serie er aan komt, weten we natuurlijk al een tijdje. We zagen al foto’s van de opnames en de repetities. Vandaag laat HBO Max voor het eerst ook een teaser zien en dus hebben we nu een eerste indruk.

HBO Max komt naar Europa

Vandaag presenteerde HBO Max haar plannen voor Europa. Daarin liet de streamingdienst weten dat het in 2022 ook naar Nederland komt. Voor de dienst betaal je 8,99 euro per maand. Meer informatie over die lancering lees je hier. Aan het einde van die presentatie liet HBO Max ook voor het eerste bewegende beelden zien van House of the Dragon, de nieuwe spin-off van Game of Thrones.

HBO Max in Nederland: 5 series waar we het meest naar uitkijken

Dit is House of the Dragon

House of the Dragon speelt zich 200 jaar af voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. Het verhaal gaat over de Targaryen-dynastie, de voorouders van Khaleesi. We zien waarom de ooit zo machtige familie compleet uit elkaar is gevallen. Dat komt door The Dance of the Dragons, iets wat al genoemd is in de originele Game of Thrones. Een grote machtsstrijd in de familie.

In de trailer zien we onder andere Paddy COnsidine die Visierys Tagaryen speelt. Hij bestijgt de Iron Throne als opvolger van Jaehaerys Targaryen. Zijn eerstgeborene dochter: Rhaenyra Targaryen is dragonrider en zijn jongere broer Daemon Targaryen is de erfgenaam van de troon.

“Goden, koningen, vuur en bloed. Dromen hebben ons geen koningen gemaakt, maar draken wel”, zegt Daemon in de eerste teaser-trailer van House of the Dragon.

Releasedatum

De grote vraag is natuurlijk wanneer we de serie op HBO Max gaan zien. De streamingdienst heeft nog geen releasedatum gegeven. Het enige wat we weten is dat het ergens in 2022 is. In datzelfde jaar lanceert de streamingdienst ook in Nederland. Ook daarvan is nog geen releasedatum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
House of the Dragon: HBO Max toont spectaculaire eerste beelden
Sluiten