Hout op je hoofd: een vette zonnebril gemaakt van gerecycled hout

We weten dat de herfst en de winter nog wel even duren, maar fantaseren over de lente en zomer kan nooit kwaad. Nadenken over welke sunnies je gaat dragen als de zon weer schijnt is dan ook een prima bezigheid. Een zonnebril moet stijlvol zijn. Wij houden van houten producten en laat er nu net een crowdfunding-project zijn gestart die een designbril van gerecycled hout op de markt wil brengen.

Het idee komt van het Amsterdamse gadgetmerk TWO-O. Het unieke brilmontuur is volledig geconstrueerd uit gerecycled hout. Naast het houten montuur heeft de bril Kodakglazen die je ogen goed beschermen tegen de zon. TWO-O is via oneplanetcrowd in een periode van 90 dagen (nu nog 60 te gaan) op zoek naar investeerders die helpen om deze bril voor de zomer van 2013 op de markt te brengen. Je kunt al vanaf 1 euro instappen met een max. van 10.000 euro. Het geld dat je investeert krijg je terug in de vorm van producten óf rente.

Heb jij een groen hart en wil je er stijlvol bijlopen deze zomer dan is de bril hier te funden. Check onderstaande video voor een impressie van de houten zonnebril.

Reageer op artikel:
Hout op je hoofd: een vette zonnebril gemaakt van gerecycled hout
Sluiten