Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 17 apr 2018

WANT! Houten plattegrond van jouw favoriete stad aan de muur

In verschillende Scandinavische interieurs zagen we het al: een zwart-witte plattegrond van een stad in je interieur. Voor iedereen die dat net zo tof vindt als wij, hebben we goed nieuws. Je kunt nu je eigen stad aan de muur hangen met deze toffe city map.

Jouw favoriete stad aan de muur

Je kunt de city map helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Zo kan je kiezen uit twee verschillende maten: 30 x 40 cm of 50 x 70 cm. Ook kan je er nog voor kiezen of je de city map in het zwart, of met een houten look wilt hebben. We kunnen ons voorstellen dat het zwarte heel mooi op een witte muur staat, maar we zouden voor hout gaan bij een donkere of zwarte muur.

Ben je geen fan van de rechthoekige vorm? Dan kan je er ook nog voor kiezen om voor een rondje te gaan.

Je hoeft niet persé in Amsterdam te wonen om dit pareltje aan de muur te hangen. Je hebt namelijk de keuze uit de steden Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Den Haag, Groningen, Haarlem, Maastricht, Nijmegen en Tilburg. Grote kans dat jouw lievelingsstad daar zeker tussen zit (al missen wij Utrecht nog!).

Kopen?

Je haalt deze ode aan je lievelingsstad in huis bij de webshop City Shapes. Jouw stad is te koop vanaf €63 euro. Een echte eyecatcherdie je sowieso in je interieur wil hebben.

Ook leuk:

Is dit houtwerk net iets boven je budget, maar wil je wel graag een plattegrond van de stad in jouw huis? Ga dan voor een poster variant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

City Shapes

Reageer op artikel:
WANT! Houten plattegrond van jouw favoriete stad aan de muur
Sluiten