Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 7 feb 2017

Ons gameleven is met deze houten PlayStation 4 compleet

Dat wij fan van de PlayStation zijn is je vast geen geheim. Dat komt niet enkel door de uren FIFA die we spelen. Met PlayStation VR blijft Sony vernieuwen en boeien (check de video hieronder maar). Echter is simplicity soms het enige dat jij verlangt. En dan komt deze houten PlayStation 4 als geroepen.

Oké, we liegen een beetje. Het gaat hierbij namelijk om een houten skin. Echter is-ie zo tof en sluit de skin zo naadloos op jouw PlayStation aan, dat niemand anders dat doorheeft.

houten PlayStation 4

De houten PlayStation 4 is écht een uitkomst

Daarbij komt dat-ie een uitkomst is voor een herkenbaar probleem. De PlayStation 4 wordt enkel in zwart en wit geleverd. Ja, je hebt wat special editions, maar dat zijn vaak PlayStations die in game-variant worden geleverd. Ook niet bepaald slick en stijlvol.

Deze houten PlayStation 4 is dat wél. De skin past in zijn geheel op jouw PlayStation waardoor alle kanten van je console zijn bedekt. En ja, de skin is van echt hout gemaakt. Je PlayStation 4 zal dus daadwerkelijk aanvoelen als een houten console.

houten PlayStation 4

Easy does it

Wat het verhaal tot slot compleet maakt, is dat de skins gemakkelijk zijn aan te brengen. Je trekt ze van de plakrand af en plakt ze op je PlayStation 4. Ga wel secuur te werk, want als je mis plakt, is al het werk voor niks. Een kind kan de was doen!

houten PlayStation 4

Pimp je PlayStation!

Je kunt de skins hier voor een goede 45 euro kopen (exclusief een goede elf euro aan verzendkosten). Je hebt dan de keuze uit vier verschillende kleuren hout. Voor een kleine vijf euro kun je ook nog een custom tekst in je skin zetten. En o ja, ze passen op de PlayStation 4 én de Pro. Nu de grootste PlayStation 4 irritatie ook nog is opgelost is ons leven (bijna) compleet! ;)

Reageer op artikel:
Ons gameleven is met deze houten PlayStation 4 compleet
Sluiten