Home 16 mei 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: bliksemsnelle houtskoolgrill

Waar veel mensen er vroeger liever niet voor uitkwamen dat ze ook wel eens te vinden waren in de Action. Aldi of Lidl, zijn de tijden tegenwoordig heel anders en is het juist een sport geworden om mooie koopjes te scoren bij de budget winkels. Je vindt er van alles en nogwat en zelfs elektronica is van de partij. Deze week is Aldi “the place to be” als je inmiddels nog steeds geen draagbare houtskoolgrill hebt gescoord. Er komen dit jaar nog behoorlijk wat warme dagen aan en dan kun je toch niet leven zonder Aldi’s Fast & Easy grill?

Fast & Easy grill: licht en draagbaar

Hoewel de komende paar dagen weer wat minder warm worden, zit de zomer er gewoon weer aan te komen en dan zijn we zoals elk jaar weer massaal buiten aan het chillaxen. En bij “zon” en “buiten” hoort natuurlijk de geur van heerlijk sappig vlees op de grill. Aldi heeft deze week een handige draagbare houtskoolgrill in de aanbieding, die overal met je mee kunt nemen. Het is een licht ding heeft een diameter van 35 centimeter.

Aldi houtskoolgrill

Rookarme houtskoolgrill

Dat betekent dat het grilletje makkelijk in je tas past, maar je hoeft je tas er niet eens voor te gebruiken. Als je de Fast & Easy Grill koopt, krijg je er namelijk een handige draagtas bij. Waar ook aan is gedacht, is dat je niet het hele park bedwelmt met je rook. Het is namelijk een rookarme houtskoolgrill zodat je wel kunt genieten van die verleidelijke houtskool smaak, maar niet in een rookwolk hoeft te zitten.

Aldi houtskoolgrill

Binnen een paar minuten gebruiksklaar

Hadden we al gezegd dat het Aldi apparaat ook nog elektrische ventilatie heeft? Nou dat heeft hij dus, zodat je met je picknick kleedje geen rooksignalen hoeft te maken om het grilletje op gang te krijgen en te houden. De batterijen krijg je er ook meteen bij, zodat je echt meteen aan de slag kunt. Het ventilatiesysteem zorgt er onder andere ook voor dat het apparaat de Fast & Easy grill mag heten. De houtskoolgrill zou namelijk al binnen een paar minuten gebruiksklaar zijn.

Aldi houtskoolgrill

Ben je er klaar voor om 1, 2, 3 je worstjes, steaks en satés op de snelle houtskoolgrill te gooien? Je kunt hem vanaf 19 mei kopen bij de Aldi voor 39,99 euro. Je hoeft je dan voorlopig nergens meer zorgen over te maken, want je krijgt er drie jaar garantie bij. (Bijna) tijd om te gaan grillen.

Hoewel je de Fast & Easy grill snel en makkelijk overal met je mee kunt nemen, kan het voorkomen dat je hem misschien toch vergeet wanneer je vertrekt naar je kampeer avontuur. Geen paniek! Dit is hoe je zelf een buitenkeuken in de natuur maakt.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: bliksemsnelle houtskoolgrill
Sluiten