Rutger Houweling
Rutger Houweling 2 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

HP ElitePad 900 is eindelijk officieel aangekondigd

Hoewel iedereen wist dat -ie eraan zat te komen heeft HP er lang mee gewacht. Gisteren was het dan zo ver. HP kondigde haar zakelijke tablet aan, de ElitePad 900.

De ElitaPad 900 beschikt over een 10,1-inch Gorilla Glas scherm met een aluminium rand. De resolutie is 1280 x 800 pixels, weegt zo’n 544 gram en is 9,2 mm dik. Aan de achterkant zit een 8MP-camera. Binnenin zit 2GB aan intern geheugen en is tot 64GB aan opslagruimte beschikbaar. De chip is waarschijnlijk het speciaalst van deze tablet. Dit is een Clover Trail, de nieuwste generatie chips van Intel.

De Windows 8 tablet van HP is vooral bedoeld voor de zakelijke markt, aangezien er al genoeg tablets voor de consument op de markt zijn. Er wordt dan ook speciale beveiligingssoftware bij de tablet geleverd. Alle zakelijke info is dus veilig met deze ElitePad van HP. Het ‘nadeel’ van de tablet is dat er geen USB-poort in zit, maar wel een SD-kaartlezer. Deze keuze snappen wij niet helemaal, aangezien HP zich op de zakelijke markt richt. Daar werkt toch iedereen nog met USB-sticks?

Maar goed, in januari 2013 moet de ElitePad 900 in de Amerikaanse winkel liggen en zal daarna de zakelijk Europese markt bestormen. De prijs is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HP ElitePad 900 is eindelijk officieel aangekondigd
Sluiten