Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 dec 2018

Ideaal gamen? Ga dan voor deze gaminglaptops en -desktops van HP

Vandaag de dag zijn er heel veel games waar je volledig los mee kunt gaan. Met een spelcomputer heb je vaak toegang tot een grote hoeveelheid games, maar als je echt op de ideale manier van games wilt genieten, dan is een pc een must. Daarop kun je vaak meer games beleven en heb je dankzij de extra kracht van de pc de mogelijkheid om games mooier in beeld te krijgen. HP heeft een viertal systemen die je stuk voor stuk de mogelijkheid geeft om op de perfecte manier te gamen.

De Gamora gaminglaptop

Heb je het liefst een systeem dat van alle markten thuis is? Dan is de Gamora gaminglaptop een uitstekende keuze. Deze 15 inch laptop heeft een groot scherm, terwijl hij tegelijkertijd ook compact genoeg is om mee te nemen. Daarmee is het eigenlijk een gaming- en werklaptop in één. De Gamora maakt gebruik van een Intel Core i7-8750H 2,2 Ghz processor, 16 GB DDR4-2666 SDRAM, een Nvidia Geforce GTX 1050 Ti videokaart en een 1 TB 7200-rpm Sata en 256 GB SSD harde schijf. Daarmee kun je dus gamen met een hoge kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd ook veel games er op kunt opslaan. Ook moet hij goed geluid produceren dankzij de HP Audio Boost die in samenwerking met de audio experts van Bang & Olufsen in elkaar is gezet.

Scoor de Gamora gaminglaptop voor 1149 euro hier!

De Omen Obelisk desktop

Naast de bovenstaande top-gaminglaptop, is er ook de Omen Obelisk desktop computer. Daar moet je dus nog wel even een goed scherm bij gaan scoren om de games in beeld te brengen. De Obelisk beschikt over een Nvidia GTX 1060 videokaart, 16 GB DDR4 SDRAM, een Intel Core i7-8700 3,2 Ghz processor en kent 1 TB aan 7200 SATA opslag en ook nog eens 256 GB aan SSD. Daarmee kun je bepaalde games op de SSD zetten en zo ze sneller laden. Bovendien is de Obelisk desktop krachtig genoeg om de nieuwste games in een hoge resolutie op het beeldscherm te toveren. Ook is de Obelisk VR Ready. En je hebt als voordeel dat je het systeem niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Vanuit de doos kun je er mee los gaan.

Scoor de Omen Obelisk desktop voor 1399 euro hier!

De Marlins gaminglaptop

Als een groot scherm belangrijk is, dan is de Marlins een gaminglaptop voor jou. Met een 17 inch beeldscherm, die de games in een Full HD-resolutie toont, hoef je niks te missen. Ook handig als je onderweg graag naar een film of een Netflix-serie kijkt. Hij is voorzien van een Intel Core i7-8750H 2,2 Ghz processor, 8 GB aan DDR4-2666 SDRAM, een 1-TB 7200-rpm SATA en een 128 GB SSD schijf en een NVIDIA Geforce GTX 1050 videokaart. Daarmee is hij dus minder krachtig dan de Gamora gaminglaptop, maar wel heeft hij een batterij die een tijd langer mee gaat. Als je games niet per se met alle toeters en bellen aan wilt hebben of gewoon lange speelsessies met titels als Football Manager 2019 en Civilization VI op de bank wilt beleven, dan is de Marlins gaminglaptop een sterk alternatief.

Scoor de Marlins gaminglaptop voor 1199 euro hier!

gaminglaptop

De Targaryen gaminglaptop

De laatste gaminglaptop die het overwegen waard is, is de Targaryen gaminglaptop. Het is een notebook met specificaties die goed genoeg zijn om ook op het gebied van gaming het één en ander te bieden. Hij is voorzien van een 15 inch scherm, kent een Intel Core i7-8750H 2,2 Ghz processor, 8 GB aan DDR4-2666 SDRAM, een 1-TB 7200-rpm SATA en een 128 GB SSD schijf en een NVIDIA Geforce GTX 1050 videokaart. Wat dat betreft is hij qua specificaties redelijk gelijk aan de Marlins, maar dankzij een kleiner scherm is de gaminglaptop ook voorzien van een vriendelijkere prijs. Ook heeft hij een batterij die lang mee gaat en bovendien snel kan worden opgeladen. In 45 minuten laad je de batterij al voor de helft op.

Scoor de Targaryen gaminglaptop voor 1149 euro hier!

gaminglaptop

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Ideaal gamen? Ga dan voor deze gaminglaptops en -desktops van HP
Sluiten