HTC komt met een 5-inch 1080p smartphone, de J Butterfly

De wereld van de smartphones blijft maar groeien. HTC heeft vandaag in Japan de HTC J Butterfly gepresenteerd. Dit hebben ze in samenwerking met de telecomprovider KDDI gedaan. Dit toestel heeft een 5-inch Super LCD 3-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Klinkt als een puik scherm en is beter dan het scherm dat in de One-X wordt gebruikt.

Intern zit het ook wel goed met dit toestel. De J Butterfly wordt namelijk aangedreven door quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro APQ8064 processor (vooral voor de geeks relevant). Verder is er 2GB aan intern geheugen aanwezig en 16GB aan opslagcapaciteit. Dit kan nog wel met een microSD-kaart worden uitgebreid. De nieuwe HTC draait op Android 4.1 Jelly Bean die aangevuld is met HTC’s eigen Sense-skin. De afmeting van de foon is 143mm x 71mm x 9,1mm en heeft een 8MP-camera aan de achterzijde zitten.

HTC heeft aangekondigd dat de J Butterfly vanaf december in Japan wordt uitgebracht en vervolgens ook in andere landen. Helaas is nog niet bekend wanneer en waar dit zal zijn. Denken jullie dat dit een goede concurrent kan worden van de iPhone 5 en Galaxy S III gezien het supersonische scherm? Check overigens onderstaande video voor een preview van The Verge.

Reageer op artikel:
HTC komt met een 5-inch 1080p smartphone, de J Butterfly
Sluiten