admin
admin Cars 29 jan 2013

HTC Mini is een extra, kleine handset voor je smartphone

Weet je nog dat telefoons ooit steeds kleiner en kleiner werden? Ergens rond 1999 had je telefoons zoals de nokia 8810 die makkelijk in de palm van je hand pasten. Totdat we het weer belangrijk vonden om meer te kunnen met onze telefoons. Sindsdien zijn de schermen, en dus onze toestellen, weer veel groter geworden. Zo groot zelfs dat de grens tussen tablet en telefoon steeds meer aan het vervagen is. Maar wanneer is een telefoon zo groot dat ie klungelig wordt? Is de Galaxy Note van Samsung niet een beetje te veel van het goede? Bluetooth headsets roep je? Ja, maar je wilt er toch ook niet als een douche uitzien?

HTC heeft daar naar onze mening, een goede oplossing voor bedacht, de HTC Mini is een afstandsbediening voor je smartphone waar je ook mee kunt bellen. Daarnaast kun je er SMS’jes op lezen, je kalender en je belgeschiedenis mee bekijken.

Plug je jouw HTC in de televisie? Dan werkt de Mini als een afstandsbediening. Nog een handige toepassing is de ‘vind mijn telefoon’ feature.

Voorlopig is de Mini nog alleen beschikbaar in China, maar we hopen dat het apparaatje ook snel onze kant op gaat komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HTC Mini is een extra, kleine handset voor je smartphone
Sluiten