Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 30 augustus 2018

HTC U12 Life onthuld: meest betaalbare broertje in de U-serie

Vandaag heeft HTC vol trots zijn nieuwste toevoeging aan de smartphone collectie geïntroduceerd: de HTC U12 Life. Dit wordt het meest betaalbare model in de HTC U-serie tot nu toe en hij is gemaakt om er even goed uit te zien als jijzelf. Handige functies worden gecombineerd met een opvallend ontwerp met een gloednieuw tweekleurig vloeiend oppervlak. Ben je nog op zoek naar een nieuwe smartphone? Lees dan verder en ontdek wat de HTC U12 Life je te bieden heeft.

HTC U12 Life met bijzondere unibody

Wat als eerste opvalt is de tweevoudige afwerking van het toestel. De U12 Life is uitgerust met een metaalachtig ogende unibody van acrylglas, waarop subtiele strepen verwerkt zijn. Deze unibody is gehard om ervoor te zorgen dat krassen geen kans krijgen en het toestel even mooi blijft al toen je het voor het eerst kocht. Aan de voorkant vinden we een 6 inch full HD+beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9, welke optimaal is voor het bekijken van filmpjes en series. Het display zou zorgen voor levendige beelden en krachtige contrasten.

HTC U12 Life

Dubbele camera met bokeh lens

Achterin wordt de smartphone gesierd door een dubbele camera met een 16 megapixel hoofdlens en een 5 megapixel bokeh camera. Onder andere Phase-Detection Autofocus, Dual LED flash en Face detection zijn hier van de partij. Met de dubbele camera module kun je ook 4k video’s opnemen en al je avonturen vastleggen. Voorin vinden we weer een 13 megapixel selfiecamera met flits en een verbeteringsmodus, zodat je er zo goed mogelijk uit komt te zien.

HTC U12 Life

USB-C poort en headphone jack

HTC is voor de U12 Life gegaan voor Qualcomm’s Snapdragon 636 chipset in combinatie met 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Een 3.600mAh batterij zorgt ervoor dat het toestel van power wordt voorzien. Opladen doe je met de USB-C poort, maar voor je muziek kun je gewoon de headphone jack gebruiken. Het toestel draait verder op Android 8.1 met HTC Sense.

HTC U12 Life

Vanaf oktober

Vanaf oktober is de HTC U12 beschikbaar en kun je hem bemachtigen in de kleuren Moonlight Blue en Twilight Purple. Eerder dit jaar liet HTC zien de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen. Volgens de berichten zou de smartphonemaker namelijk bezig zijn met een heuse blockchain smartphone.

 

Reageer op artikel:
HTC U12 Life onthuld: meest betaalbare broertje in de U-serie
Sluiten