Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 30 mrt 2018

Huawei FreeBuds gaan twee keer langer mee dan Apple’s AirPods

Als je een nieuwe generatie iPhone hebt, dan heb je waarschijnlijk al een tijdje afscheid genomen van de traditionele mini-jack waar je je koptelefoon en oordopjes in doet. Gelukkig kun je via Bluetooth via heel wat devices naar je favoriete muziek luisteren. Apple’s eigen Airpods zijn daarbij zeer populair. En wanneer iets populair is, dan kun je er de donder op zeggen dat concurenten dat ook willen. En zo komt Huawei met zijn Freebuds. Net als de Airpods zijn het draadloze oordopjes. Maar Huawei wil Apple wel verslaan op het gebied van uithoudingsvermogen.

Huawei FreeBuds gaan langer mee

Want de Huawei FreeBuds gaan bijna twee keer zolang mee als de Apple Airpods. Als je ze volledig hebt opgeladen, dan gaan ze maar liefst tien uur mee. Nu is de kans dat je ze tien uur achter elkaar gebruikt redelijk klein, tenzij je een lange vliegreis maakt.

Maar als jij iemand bent die vergeet om je devices op te laden, dan is het natuurlijk wel fijn als je nog een paar uur gebruik kunt maken van de oordopjes als ze niet in de oplader hebben gelegen.

Huawei Freebuds Apple Airpods

Daarnaast komen de Huawei FreeBuds met een charging case, zodat je ze altijd nog even tussendoor kunt opladen. Mocht kleur een ding voor je zijn, dan is het goed om te weten dat ze zowel in een witte als in een zwarte variant komen.

Ook zouden de Huawei FreeBuds zo gemaakt zijn dat geluid van buitenaf zo min mogelijk binnenkomt en zou jouw muziek geen last zijn van anderen die bij je in de buurt zijn.

Tot slot is het goed om te weten dat de Huawei FreeBuds met een adviesprijs van 159 euro zo’n twintig euro goedkoper zijn dan de Apple Airpods. Dus als je straks een nieuw Huawei-device in huis haalt, dan is dit iets om in de gaten te houden.

Reageer op artikel:
Huawei FreeBuds gaan twee keer langer mee dan Apple’s AirPods
Sluiten