Tech 7 dec 2018 Noah Korevaar

Huawei’s innovatieve Nova 4 is zojuist in vol ornaat gelekt

Samsung onthulde onlangs een nieuw type schermpaneel met een interessant alternatief voor de notch: een gat in het scherm. De Galaxy S10 gaat naar verluidt gebruik maken van die Infinity O-display. Voor de zoveelste keer is Huawei zijn Koreaanse concurrent echter te snel af, dankzij de Huawei Nova 4.

Huawei Nova 4 opnieuw gelekt

Dat toestel heeft namelijk een soortgelijke uitsparing in zijn scherm, en wordt over enkele dagen al onthuld. Nu zijn er nieuwe foto’s van het toestel gelekt, waarin zowel de voor- als de achterkant van de Nova 4 te zien zijn.

De ene dag is het een patent, de andere dag is elke fabrikant ermee bezig. Vanuit het niks dook de Nova 4 de afgelopen weken opeens op. Wat je op deze foto’s ziet, wordt een bekend beeld in 2019.

Het toffe aan dit design is dat er bijna geen schermranden meer nodig zijn. Zonder notch, maar wel met een selfiecamera. Volgens de leaker die deze foto’s heeft gedeeld, betaal je daar als gebruiker echter wel een prijs voor. Het toestel “is aan de dikke kant.”

Huawei Nova 4

Of dat een direct gevolg is van de nieuwe schermtechnologie, is nog niet helemaal duidelijk. Het toestel heeft een 6.4-inch LCD scherm, met een resolutie van 1440 x 2880. Onder de motorkap zit hoogstwaarschijnlijk een Hisilicon Kirin processor, met 6GB of 8GB aan werkgeheugen.

De Nova 4 kost tussen de 340 en 500 dollar, dus verwacht een dergelijk prijspunt. Lager dan de Samsung Galaxy S10 in ieder geval, een flagship dat je hier in vol ornaat kunt bewonderen.

SlashGear

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Huawei’s innovatieve Nova 4 is zojuist in vol ornaat gelekt
Sluiten