Pre-order de gloednieuwe Huawei P30 (Pro) nu bij MediaMarkt!

Huawei weet zichzelf de afgelopen jaren steeds beter op de kaart te zetten. Met het grote succes van de Huawei P20 (Pro) en de Mate 20 (Pro) van vorig jaar, wist de producent zichzelf zelfs boven Apple te zetten en de op twee na best verkopende producent in Europa te worden. Een succes wat met de komst van de gloednieuwe Huawei P30 en P30 Pro alles behalve minder gaat worden. Maar wat hebben de nieuwe vlaggenschepen van de Chinese producent nu eigenlijk te bieden? 

Vanaf nu beschikbaar bij MediaMarkt

Op het eerste oog lijken de P30 en P30 Pro de ultieme opvolgers te zijn van de vorige vlaggenschip serie van Huawei. En een ultieme opvolger verdient ook zeker een ultieme deal. Wat dat betreft is MediaMarkt je grootste vriend. De webshop heeft een heerlijke deal voor je waarvan je tussen 26 maart 2019 en 7 april 2019 bijna wel gebruik van moet maken. Bij aanschaf van een Huawei P30 krijg je namelijk een Sonos One cadeau. Ga je voor de P30 Pro krijg je precies dezelfde speaker, maar zit daar ook nog eens een Huawei Wireless Charger bij. Hoe tof is dat?

Huawei P30 Pro smartphone

Dit zijn de beschikbare varianten van de Huawei P30 en P30 Pro bij MediaMarkt:

Liever alle modellen in een overzicht? Check dan zeker even deze pagina! Maar wat hebben de toestellen je nu daadwerkelijk te bieden? We zetten het voor je op een rij!

De gloednieuwe Huawei P30 en P30 Pro

Huawei heeft in 2018 ontzettend lekker gescoord. De producent wist het afgelopen jaar zo’n 200 miljoen smartphones te verschepen, waarvan er 16 miljoen afkomstig waren van de P20 serie. De vlaggenschip serie heeft aanzienlijk goed gescoord en zorgde er, samen met de Mate 20 Pro, zelfs voor dat Huawei over Apple heen steeg in Europa. De producent maakt nu smartphones voor het op een na populairste merk van Europa en dat is een aanzienlijk verschil met een aantal jaar geleden. Een succes wat in 2019 alleen maar groter lijkt te worden nu Huawei de gloednieuwe P30 en P30 Pro heeft aangekondigd.

De nieuwe vlaggenschepen van Huawei, de P30 en P30 Pro, zijn onderdeel van de P-serie. Waar de Chinese producent de Mate-serie voornamelijk richt op performance, is deze vlaggenschip line-up vooral gericht op fotografie. En dat zie je ook zeker terug in de specificaties. Zo beschikt de gloednieuwe P30 over een triple-camerasysteem met een 40 megapixel main camera, 16 megapixel wide camera en een 8 megapixel camera met een 5x optische zoom. Daarbij wordt ook een digitale zoom meegeleverd en beschikt het systeem over HDR+, Low Light, Ultra-wide angle en Super Macro features. Uiteraard zit er ook een selfiecamera op dat, met een resolutie van 32 megapixel, uitstekend zijn werk lijkt te doen.

Huawei P30 Pro smartphone

Echter zit de gigantische magie van de fotografie ’em in de Huawei P30 Pro. Deze smartphone is voorzien van een, unieke, Quad-camerasysteem. Deze is uitgerust met een 40 megapixel main camera, een 20 megapixel wide-angle en een 20 megapixel 5x-optische camera. Het vierde element van het systeem is Huawei’s TOF sensor. Hierbij maakt de Chinese producent ook gebruik van 5X optische zoom, waardoor foto’s meer dichtbij te halen is dan ooit te voren. Iets wat perfect ondersteund lijkt te worden door de digitale zoom van de camera. De foto’s en 4K video’s, die ook met de standaard P30 te schieten zijn, lijken een plezier voor het netvlies te zijn!

Dit kunnen ze nog meer!

Dat de Huawei P30 en P30 Pro gericht zijn op fotografie, wil niet zeggen dat ze voor de rest niets te bieden hebben. In tegendeel zelfs. Zo beschikt de Huawei P30 over een 6.1-inch OLED display met een resolutie van 2340 x 1080 en een vinger-afdruk scanner in de dit scherm. Onder de motorkap vinden we een Kirin 980 chipset, welke ondersteund wordt door 6GB aan werkgeheugen en een 3650mAh batterij. De opslagcapaciteit van het toestel bedraagt 128GB, maar is uit te breiden met maximaal 256GB. Groot voordeel van deze variant is het feit dat de headphone jack (3.5mm) gewoon in het toestel te vinden is. Daarbij is deze variant volledig draadloos op te laden en hebben we te maken met een IP53 rating.

Huawei P30 Pro smartphone

Wat betreft de Huawei P30 Pro krijgen we te maken met een 6.47-inch Curved OLED display, welke van kracht wordt voorzien van een Kirin 980 met 8GB aan RAM. Onder de motorkap van dit toestel vinden we een 4200mAh batterij en 128GB opslagcapaciteit. Althans, dat ligt volledig aan de variant die je kiest. Er is uiteraard ook gewoon een 256GB variant en een 512GB variant beschikbaar van het toestel. Daarbij is dit toestel ook volledig draadloos op te laden en is hij met een IP68 rating gewoon waterbestendig.

Kortom: de P30 en P30 Pro hebben genoeg te bieden voor jou als consument! Ga jij het vlaggenschip halen?

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Pre-order de gloednieuwe Huawei P30 (Pro) nu bij MediaMarkt!
Sluiten