Huawei P40 teaser geeft voorproefje (en alle varianten lekken uit)

De Huawei P40 serie ziet volgende week eindelijk het daglicht. Op 23 maart wordt het nieuwe vlaggenschip, tijdens een online presentatie, onthuld. Maar dankzij een nieuwe video, en een uitgelekte foto, hebben we al een sterk idee wat er te zien zal zijn.

Huawei heeft de wereld voorzien van een voorproefje van de Huawei P40. Dat doet het bedrijf door een video te delen, waarin een aantal aspecten van de telefoon te zien zijn. Daarnaast heeft, de inmiddels betrouwbare, leaker Evan Blass goed werk verricht. Hij heeft een foto ontdekt waarin alle varianten van de P40-serie te zien zijn.

Huawei P40: video geeft voorproefje

Huawei heeft op Weibo, wat een soort Chinese variant op Twitter is, een video gedeeld. Deze video is een voorproefje op de Huawei P40. De nieuwe vlaggenschip-serie wordt volgende week maandag aangekondigd en zal, naar alle waarschijnlijkheid, eind volgende week te koop zijn.

In bovenstaande video is het aflopende scherm van de Huawei P40 bijvoorbeeld te zien. Maar we krijgen ook de kans om, officieel gezien, een eerste blik te werpen op het camerasysteem. Ook zien we een knop aan de zijkant van de telefoon zitten. Logischerwijs is dat de volumeknop of de powerknop.

En dat is praktisch gezien het enige dat Huawei ons nu te melden heeft. Maar gelukkig is er meer!

Gehele line-up lekt uit

Op Twitter heeft, de inmiddels bekende en betrouwbare, leaker Evan Blass ook informatie gedeeld. In de afgelopen weken is er middels deze weg al verschillende informatie naar buiten gekomen. Maar het lijkt er nu op dat de gehele line-up bekend is.

Evan Blass deelt namelijk een foto waarop alle beschikbare varianten van de Huawei P40 te zien zijn. Zo zien we dus niet alleen de gehele serie, maar ook alle kleurenopties die beschikbaar zijn.

Huawei P40 kleurenvarianten
De gehele line-up (Afbeelding: Twitter / Screenshot: WANT)

We zien dus drie verschillende modellen op de foto staan. We zien een Huawei P40 met drie camera’s, eentje met vier camera’s en een derde variant met vijf camera’s. Wat dat betreft zou het dus kunnen gaan om de Huawei P40, P40 Pro en P40 Pro Premium Edition.

Zoals gezegd is het nog heel even afwachten. Aanstaande maandag (23 maart 2020) ziet de Huawei P40 het daglicht via een online evenement.

Reageer op artikel:
Huawei P40 teaser geeft voorproefje (en alle varianten lekken uit)
Sluiten