Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 1 mrt 2019

Huawei Mate X versus Samsung Galaxy Fold, OnePlus 7 en meer!

Op WANT houden we je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws rondom tech en cultuur. Dit houdt in dat we elke dag bezig zijn met zaken als smartphones, tablets, televisies, games, films en series. Maar wat waren nu de absolute hoogtepunten van de afgelopen week? 

In onze wekelijkse, nieuwe, podcast WANTKast houden we je volle bak op de hoogte. Zo bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en praten we over het moois wat Netflix de afgelopen week weer te bieden had. Mark (die dit artikel overigens lekker zelf schrijft) wordt wekelijks bijgestaan door Thomas Aalderink van Manners.nl. Maar wat was er deze week nu precies allemaal aan de hand?

Huawei X versus Samsung Galaxy Fold

Het grootste nieuws van de afgelopen week was misschien nog wel de aankondiging van de Huawei Mate X. Op het Mobile World Congress in Barcelona kondigde de producent zijn opvouwbare smartphone aan en we waren pittig onder de indruk. Afgelopen week onthulde Samsung de opvouwbare Galaxy Fold tijdens Unpacked 2019. De komst van Huawei’s variant was wat dat betreft dus een direct antwoord op het werk van de Koreaanse producent. In hoeverre vonden Mark en Thomas het werk van Huawei indrukwekkend en hoe goed is hij in tegenstelling tot de opvouwbare smartphone van Samsung?

Buiten deze informatie kregen we deze week ook nieuws binnen over de OnePlus 7, de nieuwe PlayStation Plus games en nog heel veel meer. Benieuwd naar de vierde aflevering van onze podcast? Check deze dan hieronder!

Ook aanwezig op YouTube

Heb jij het nu niet helemaal op podcasts? Dan hebben we uiteraard ook een alternatief voor je. We hebben een YouTube-kanaal welke boordevol staat met heerlijke video’s over tech, AliExpress en films + series. Zo hebben we bijvoorbeeld Het AliExperiment waarin we elke week een nieuwe lading AliExpress-artikelen voor je testen. Zo testte we in onderstaande video bijvoorbeeld een drone:

Kortom: we praten je bij, we vermaken je en je kunt het laatste nieuws vinden op onze website!

Reageer op artikel:
Huawei Mate X versus Samsung Galaxy Fold, OnePlus 7 en meer!
Sluiten