Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 21 dec 2020

Waarom de Huawei Watch GT 2 Pro het ideale kerstcadeau is

Af en toe komt er een gadget op de markt die zo gelikt is dat je ‘m eigenlijk niet kunt weerstaan. Dat geldt zeker voor de HUAWEI WATCH GT 2 Pro: de perfecte combinatie tussen kunst en technologie. Het ideale kerstcadeau, wat ons betreft.

Dit nieuwe slimme horloge registreert gegevens voor meer dan honderd verschillende sporten. Ja, dat lees je goed: meer dan honderd. Dus of je nu roeit, tennist, klimt, golft of surft: dit is het ideale sporthorloge om mee te trainen.

Huawei overtreft zichzelf

Dat gezegd hebbende, is deze HUAWEI WATCH GT 2 Pro ook een lust voor het oog. De slijtvaste wijzerplaat van saffierglas past mooi bij het titanium frame. Een lichtgewicht, solide ontwerp dat ook nog eens heerlijk om je pols zit, dankzij de huidvriendelijke keramische achterkant.

De wijzerplaten kun je op meer dan tweehonderd manieren instellen, dus je vindt altijd iets dat matcht bij je outfit of stijl van de dag. De ene keer ga je voor dynamisch (tijdens het kerstdiner bijvoorbeeld), de andere keer voor functioneel (tijdens je work-out).

Huawei watch

Hardlopen, golfen en meer

Het horloge is vooraf geprogrammeerd met een tiental hardloopcursussen en biedt stembegeleiding tijdens de trainingen. Of je doel met hardlopen nu is om af te vallen, je uithoudingsvermogen te vergroten of juist sneller te worden: er zit altijd een geschikte training tussen. De watch biedt uitgebreide gegevens, zoals hartslag en gemiddelde snelheid, maar ook spraakbegeleiding met suggesties voor een betere training.

Ga je skiën? Het horloge geeft je realtime informatie over de maximale helling, baan en afstand. Meer een golfer? Deze watch kan je zwaaihouding intelligent analyseren en suggesties geven om deze te verbeteren. Niet zo’n sporter, maar meer een avondwandelaar? Steek je pols omhoog en krijgt alle beschikbare informatie over zonsopgang en -ondergang, luchtdrukveranderingen (zodat je een plotselinge weersomslag ziet aankomen) en of het bijvoorbeeld volle of juist nieuwe maan is.

Vind je weg terug

Zin om op onbekend terrein lekker een eind te gaan rennen of fietsen en je telefoon thuis te laten? Geen probleem: de functie Route Back legt je reisroute vast en geeft een waarschuwing als de GPS te zwak is. Zo vind je overal eenvoudig je weg terug naar huis.

Je hoeft niet bang te zijn dat -ie onderweg uitvalt, want de HUAWEI WATCH GT 2 Pro is met 5 minuten draadloos opladen al 10 uur te gebruiken. Geen lader bij de hand? Dan laadt -ie ook op vanaf je telefoon. Volledig opgeladen gaat de watch 10 dagen mee onder normaal gebruik en zo’n 8 dagen bij intensief gebruik.

Van sport naar ontspanning

Dat het horloge de ideale metgezel is tijdens sportieve activiteiten en trainingen, moge duidelijk zijn. Maar ook als je juist wil ontspannen of aan je slaapritme wil werken, komt deze watch van Huawei verrassend goed uit de bus.

Heb je last van slaapproblemen? Met HUAWEI TruSleep kan dit horloge de zes meest voorkomende slaapproblemen vaststellen en je suggesties geven voor een betere nachtrust. Terwijl je slaapt, registreert het horloge je ademhaling, hartslag en registreert het je slaapkwaliteit. Voel je je gespannen, dan kan het helpen via de watch ademtraining te volgen om de druk te verminderen.

Ideale combi met Huawei FreeBuds Pro

Tot slot is het een groot pluspunt dat de watch perfect te combineren is met de HUAWEI FreeBuds Pro. Ideaal als je gaat sporten en je telefoon wil thuislaten. Op je watch kun je tot 500 nummers opslaan en op die manier zonder telefoon toch luisteren naar je favoriete muziek.

De FreeBuds hebben een optimale ruisonderdrukking. De oortjes herkennen omgevingsgeluiden en passen de mate van ruisonderdrukking aan op het omgevingsgeluid. Zo onderdrukt de Cozy Mode geluiden van computers, gesprekken en bijvoorbeeld het omslaan van papier  – ideaal als je gefocust wil werken.

Huawei FreeBuds ProDe Ultra Mode is perfect voor onderweg, als je alleen je muziek of podcast wil horen en de rest van het geluid op afstand wil houden. En de General Mode vermindert omgevingsgeluiden op drukke straten of in volle kroegen (ja, die tijd komt ooit weer!) zodat je game-geluiden of muziek toch goed kunt horen.

De FreeBuds Pro zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Silver Frost met subtiele metallic glans, elegant Ceramic White en klassiek Carbon Black. Je voelt de oortjes niet zitten en ze vallen nauwelijks op als je ze in hebt. Bovendien zijn ze extreem makkelijk te bedienen: met vegen, drukken of knijpen regel je het volume, wissel je van nummer of beantwoord je oproepen.

in samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Waarom de Huawei Watch GT 2 Pro het ideale kerstcadeau is
Sluiten