Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Gadgets 16 jun 2020

Huawei Watch GT2 of FreeBuds 3 winnen? We geven ze weg!

Altijd al eens rond willen lopen met je eigen draadloze oordopjes of een heuse smartwatch? Dan is dit je kans! In samenwerking met Huawei mogen we de Huawei Watch GT2 en de FreeBuds 3 weggeven. Twee dikke prijzen die jij binnenkort dus in huis kan hebben!

In dit artikel leggen we je niet alleen uit wat de producten kunnen, maar vertellen we je ook hoe je ze kan winnen. Want een gratis setje Huawei FreeBuds of een Huawei Watch GT2, dat willen we allemaal wel toch?

Huawei Watch GT2

De Huawei Watch GT2 is een smartwatch voor iedereen, maar het zijn vooral de sporters die hier zonder twijfel het meest van gaan genieten. Naast het toffe ontwerp van het horloge, zitten er ook 15 verschillende fitness functies in. Het maakt niet uit of je naar buiten gaat of deze tijd liever zoveel mogelijk binnen blijft: met de Huawei Watch GT2 zorg jij ervoor dat je fit blijft.

Naast de fitness functies biedt het horloge overigens ook voldoende andere dingen. Je krijgt gewoon melden vanaf je smartphone, beschikt over een ware sleeptracker en houdt je lichaam in de gaten met zaken als hartslagmeters.

Huawei Watch GT2 WantKast Podcast
De smartwatch (Afbeelding: Huawei)

Huawei FreeBuds 3

De FreeBuds 3 zijn echt voor iedereen. Iedereen die ook maar een beetje rust wil hebben. Deze oortjes van Huawei beschikken namelijk over noise-cancellation, waardoor jij je heerlijk af kan sluiten van de buitenwereld. Iets dat zeker lekker is nu je de hele dag door thuis zit.

Met een enkele lading houden de Huawei FreeBuds 3 het vier uur vol, waardoor jij je favoriete film of serie gewoon lekker door kan kijken. En met het oplaaddoosje haal je zelfs 20 uur uit een enkele lading.

Huawei Freebuds 3
De Huawei Freebuds 3 (Afbeelding: Huawei)

Zo kan je ze winnen!

Het zijn twee producten waar we best enthousiast van worden. Dat we jullie er blij mee kunnen maken, dat vinden we eigenlijk alleen nog maar toffer! Maar daar moeten jullie dan wel iets voor doen!

Gezien het feit dat we de Huawei Watch GT2 en de Huawei FreeBuds 3 allebei weggeven, vragen wij jullie om twee dingen te doen. Plaats op Instagram een foto met je meest creatieve oplossing voor het thuissporten als je de Huawei Watch GT2 wil winnen. Wil je de Huawei FreeBuds 3 winnen, plaats dan een foto waarop je laat zien dat jij ze echt keihard nodig hebt. Tag ons in de foto en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van een van de twee prijzen!

Dus kort samengevat:

  • Huawei Watch GT2 winnen? Plaats op Instagram een foto met je meest creatieve oplossing voor het thuissporten en tag @WANTNL in je foto.
  • Huawei FreeBuds 3 winnen? Plaats op Instagram een foto waarop je laat zien dat jij de noise-cancellation keihard nodig hebt en tag @WANTNL in je foto.

Succes!

Reageer op artikel:
Huawei Watch GT2 of FreeBuds 3 winnen? We geven ze weg!
Sluiten