Milton Broen
Milton Broen 15 sep 2015

Huge MOTO maakt van jouw (oude) motor een minimalistisch racemonster

Een nieuwe motor kopen is altijd een speciaal moment voor een motorrijder. De motor moet aan veel eisen voldoen. Toch zijn er zelfs bij de meest perfecte motoren wel puntjes van kritiek. Als je ‘de perfecte motor’ wil hebben, kom je al snel in de buurt van een custom motor. Omdat je ‘m naar smaak kunt inrichten. Hier moet je alleen meestal diep voor in de buidel tasten. Dit vinden de gasten van Huge MOTO onzin.

Huge Moto verandert je motor in een handomdraai

De Huge MOTO kit verandert jouw Honda CBR1000RR in een minimalistische motor. Strak van design, maar ook weer klassiek getint. De Huge MOTO kit zorgt ervoor dat er meer dingen van het motorblok zichtbaar zijn. Ook zorgt-ie ervoor dat je verlichting een flinke update krijgt. Al met al verander je een ‘normale’ motor, met gereedschap die elke klusser wel in huis heeft, naar een toffe futuristische Café Racer.

Kosten

Aangezien de meeste custom motoronderdelen duur zijn valt dit bij de Huge MOTO echter mee. De startup is momenteel alleen nog te steunen via Indiegogo. Voor een kleine 2700 euro kun jij al eigenaar zijn van het complete custom pakket. Hier bestel je ‘m.

Is zo’n kit toch niet helemaal je ding?

Is de kit van Huge MOTO niet helemaal je ding en wil je vlammen zoals Batman dat zou doen? Check dan deze gave custom motor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huge MOTO maakt van jouw (oude) motor een minimalistisch racemonster
Sluiten