Huis inrichten met AliExpress? 5 opvallende en bizarre decoratieve gadgets

Uncategorized Lisanne Beijen 11 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 opvallende decoratieve gadgets voor in huis voor je uitgezocht.

Bescheiden kroonluchter

Laten we met een subtiel item beginnen: een motor als kroonluchter. Dit item is zeker een eye catcher in welke kamer je hem ook hangt. Hang hem in de keuken om af te leiden van de zooi op het aanrecht of de uit elkaar vallende keukenkastjes, of hang hem in een slaapkamer zodat je iets hebt om naar te kijken tijdens slapeloze nachten.

kroonluchter AliExpress
‘Kroonluchter’ (Afbeelding: AliExpress)

117,64 euro

AliExpress topper: Zwevende sneaker

De sneaker freaks onder ons kunnen op AliExpress terecht voor dit opvallende item: een display om je favoriete sneaker in tentoon te stellen. Het display laat de sneaker zweven. Nee, niet middels magie maar magnetische kracht. Same, same. Tip: stel een nieuwe sneaker tentoon en hou je afgedragen poepschoen aan je voet. Of beter, zet hem buiten. Je draagt toch zeker geen schoenen binnenshuis, of wel?!

Zwevende sneaker
Zwevende sneaker (Afbeelding: AliExpress)

86,66 euro

Stomende zandloper

Nog een opvallende accessoire in huis met zwevende elementen. Dit gadget maakt in tegenstelling tot de hierboven staande zwevende sneaker wel gebruik van magie. Geloof je het echt? Deze magische zwevende waterdruppels en mysterieuze mist zijn goed om uren naar te kijken (als je heel stoned bent?) maar het gadget functioneert ook als luchtreiniger. Toch geen complete onzin dus, deze vreemde ‘zand’loper.

zandloper AliExpress
‘Zandloper’ (Afbeelding: AliExpress)

104,19 euro

Hete kolen in een kooitje

En dan nu een van onze favoriete accessoires voor in huis: hete kolen in een kooitje. Gaaf. Bijzonder. Design. Lekker gek. En niet heet. Dit zijn namelijk geen echte hete kolen (in het geval je dat nog niet had gezien) maar door LED-verlicht plastic. Volgens Ali is dit item ‘Better at Night‘. Daar zijn we het mee eens. Hij is beter ‘s nachts, wanneer het donker is, de lamp uit staat en je hem niet ziet.

hete kolen AliExpress
Hete kolen in een kooitje (Afbeelding: AliExpress)

Typisch AliExpress: Neonverlichting met ehm, tekst

Uiteraard barst de Chinese webwinkel ook van verschillende neon verlichte teksten. De ene tekst en quote nog ‘inspirerender’ dan de ander. De beste die we tegenkwamen? Die zie je hieronder op de foto. Lekker inspirerend, of zoiets.

Neon tekst
Neonverlichting met tekst (Afbeelding: AliExpress)

146,66 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen