Huisje, boompje, beestje is passé. Ga voor de huisboom

Ben je nog een zoek naar een romantisch stulpje voor een weekendje weg? Even niks, weg van de mensen, de stad en drukte. Houd je van het bos en pizza? Dan is een verblijf in deze boomhut zéker een aanrader!

The Woodsman Treehouse

Guy Mallinson bouwde vijf maanden aan deze milieuvriendelijke boomhut van twee verdiepingen in de bossen van Dorset, Engeland. De boomhut (of boomhuis) is speciaal gebouwd voor koppels die willen genieten van de rust van kamperen in de natuur, zonder in te leveren op luxe. Dus komt het huis met een buitendouche, een jacuzzi, een haard die ronddraait, een pizzaoven en, houd je vast, een glijbaan. Hoe het er van binnen en buiten uitziet kun je zien in onderstaande video.

Een verblijf in de Woodsman Treehouse lijkt ons meer dan hemels. Helaas is-ie voor 2016 al bijna volgeboekt. Overnachten kan vanaf 360 euro en kun je hier boeken. Wil je wel in een boomhut slapen, maar liever in Zweden? Dan zou je kunnen kijken haar het Treehouse hotel. Zij hebben zoveel vette plekken om te slapen! Wij weten niet wat het is met boomhutten en huizen, maar wij zouden er graag in wonen. Bijvoorbeeld in deze van Baumraum.

Reageer op artikel:
Huisje, boompje, beestje is passé. Ga voor de huisboom
Sluiten