Hulp nodig met je goede voornemens? Check de Habit List-app

2015 is alweer een paar dagen oud. Hoe is het ondertussen met je goede voornemens? Ben je nog steeds op de goede weg, of kun je al wat hulp gebruiken? Habit List is een app waarop je iedere dag doelstellingen kunt invullen en afvinken. Een soort agenda voor je goede voornemens!

 
Ook met Habit List moet je het zware werk nog steeds zelf doen, maar je krijgt wel een goed overzicht van je gedrag. Neem je je voor om iedere dinsdagavond naar het fitnesscentrum te gaan, maar komt het er nooit van, dan check je welke activiteit wat minder dringend is, maar wél altijd lukt en wissel je ze om!

Andersom werkt het natuurlijk ook: vul gewoon iets in dat je juist minder wilt doen, en vink het aan het einde van de dag af als je daarin geslaagd bent. Habit List is geen wondermiddel, maar de app kan je wel een duwtje in de rug geven als je je voornemens écht serieus neemt!

 
Habit List is geschikt voor iPhones met iOS 7.1 (geoptimaliseerd voor de 5, 6 en 6 Plus). Hier vind je ‘m in de App Store, voor 3,95 euro.

Reageer op artikel:
Hulp nodig met je goede voornemens? Check de Habit List-app
Sluiten