Daniel Koster
Daniel Koster 9 dec 2015

Huur met Starbnb kamers op welbekende locaties uit de Star Wars films

Airbnb heeft een concurrent erbij. En dan ook nog eens eentje die zeer vernieuwend is. Want waar je met Airbnb een tijdelijk onderkomen kunt vinden over de gehele aarde heen, kun je met Starbnb woningen door het hele universum heen huren. Oké, de website verhuurt de woningen niet echt, maar verhuurt zogenaamd locaties uit de Star Wars films, maar de website invulling van de website is op een toffe en lachwekkende manier gedaan!

Kamers huren op welbekende locaties uit Star Wars

Waar we de eer hebben gehad om nu al zes films uit de Star Wars saga te zien heeft dit ook geleden tot een hele rits aan gave, niet-bestaande locaties. Maar wat als je deze locaties zoals Airbnb dat doet kon huren? Dat is de insteek van Starbnb. En die insteek is op een briljante manier uitgewerkt. Een exclusieve loft? Die vind je op de Echo Base welke de basis van de rebellen was. Een eco-hut? Die wordt je uiteraard aangeboden door Yoda! En heerlijk verblijven in een treehouse retreat is natuurlijk ook een goede optie!

Net zoals Airbnb

Zoals eerder gezegd vertoont de site op een grappige manier overeenkomsten met Airbnbn. Je kunt net zoals bij Airbnb echt een aanvraag doen om het verblijf te boeken, allerlei informatie over de verblijfplaats vinden, de huurder contacteren voor overige vragen en meer. Kortom, een humoristisch idee dat briljant tot uitvoering is gebracht. Neus zelf rond op de site om de herkenbare locaties en scherpe grappen die enkel de Star Wars-fan begrijpt te checken!

Reageer op artikel:
Huur met Starbnb kamers op welbekende locaties uit de Star Wars films
Sluiten