Barry Kraakman
Barry Kraakman 9 jul 2015

Hydro Hammock: een hangmat en jacuzzi in één

Jacuzzi’s zijn lompe apparaten die bovendien lang met één lading water doen. Een jacuzzi voor óveral zou ideaal zijn… en komt er aan!

Toeval

Het idee is met toeval ontstaan. De bedenker bestelde extra stevig materiaal voor het maken van een hangmat die wel tegen een stootje kan. Op een warme dag besloot hij z’n hangmat met water te vullen. Wonder boven wonder bezweek de hangmat niet onder het gewicht van 180 liter water plus twee volwassenen.

Warm water

Daarmee zag hij meteen een gat in de markt. Om de hangmat/jacuzzi ook voor koudere omstandigheden geschikt te maken, verwarmt een bijbehorende box het water. Een tuinslang zorgt er voor dat het water zo’n drie uur, want zo lang houdt de accu het vol, wordt verwarmd en rondgepompt. Omdat het systeem een accu bevat is het zelfs mogelijk om de jacuzzi op plaatsen te gebruiken waar geen directe stroomtoevoer mogelijk is.

Bestellen

Wij kunnen ons heel wat locaties met stunnig uitzichten bedenken die we vanuit deze jacuzzi willen bezichtigen. Heb jij al een mooie locatie in je hoofd? Bestel deze geniale uitvinding dan via de Kickstarter-pagina.

Reageer op artikel:
Hydro Hammock: een hangmat en jacuzzi in één
Sluiten