Gadgets 14 sep 2018 Noah Korevaar

Je kunt AirPods eindelijk opladen, dankzij deze accessoire

Apple heeft afgelopen woensdag braaf de iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone Xs Max onthuld. Toffe gadgets, maar er is ook een hoop niet aangekondigd. In dit artikel zetten we onze grootste teleurstellingen op een rijtje. Waar zijn de nieuwe, draadloos oplaadbare AirPods bijvoorbeeld?

HyperJuice Wireless Charger Adapter Apple AirPods

Apple’s draadloze oordopjes zijn echt een uitkomst. Vooral de manier waarop je ze snel met je Apple-gadgets kunt koppelen, is ongekend. Maar ja, tegelijkertijd zijn ze ook aan een upgrade toe.

Naar verluidt werkt de techgigant aan een tweede generatie met active noise cancelling, beter geluid en de mogelijkheid om het doosje draadloos op te laden. Dat ze er aan zitten te komen, is dus duidelijk. Maar wanneer?

Draadloos airpods opladen QI Hyperjuice wireless Draadloos airpods opladen QI Hyperjuice wireless

Tot Apple een antwoord op die vraag geeft, spelen accessoirefabrikanten gretig op de leegte in. Hyper heeft namelijk de Hyperjuice Wireless Charger onthuld. Het gaat om een strak omhulsel dat jouw AirPods compatibel maakt met elke standaard 5W Qi charger.

Een algemeen protocol dat door talloze fabrikanten wordt ondersteund. Nu kun je dus zelfs de eerste generatie AirPods draadloos opladen! Is er dan ook slecht nieuws? Jazeker, al hangt dat vooral van je budget af.

De Hyper gaat namelijk 50 dollar kosten, een flinke kluif als je kijkt naar de technologie. Aan de andere kant zorgt het ervoor dat je langer vooruit kunt met de huidige AirPods, en voegt het functionaliteit toe op een vlak waarop Apple het laat afweten.

Draadloos opladen

Het gebruik van deze accessoire is zeer simpel. Je stopt de adapter in de Lightning-port van de AirPods Case, en dan plaats je het geheel op een draadloze oplader. Voor de duidelijkheid: die moet je dan nog los aanschaffen.

Volgens Hyper kan de HyperJuice een paar AirPods binnen anderhalf uur volledig opladen. Ondertussen blijven we de vraag stellen: Apple, waar blijft de AirPower?

Reageer op artikel:
Je kunt AirPods eindelijk opladen, dankzij deze accessoire
Sluiten