Hyper Sentinel is dé arcade game voor je PS4

Wie zegt dat oud en nieuw niet zijn te combineren is gek. Oldskool arcade kun je namelijk prima met moderne 4K graphics op de markt brengen. Dat bewijst Hyper Sentinel. Deze game is de perfecte mix tussen oldschool gaming en de hoogstaande technologie van vandaag.

Dit artikel is onderdeel van onze WANT to Play-rubriek die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Heimwee naar de jaren tachtig

Wij denken nog regelmatig aan die mooie jaren waarin videogames zoals Space Invaders en Defender onze vrije tijd opslokten. Of wat dacht je van Centipede, de eerste arcade geproduceerd door een vrouw. Gelukkig bestaan er plekken zoals de TonTon Club, want anders zouden wij deze games niet snel meer spelen… Of toch wel?!

Mix the old with the new

Dat bewijzen de makers van Hyper Sentinel. Een ouderwets ogende shooter wordt gemoderniseerd door prachtige 4K graphics. Hyper Sentinel kun je straks op de XBOX One, PS4, iOS, Android en via Steam spelen.

Het spel schiet razendsnel zijwaarts aan je voorbij en beschikt over allerlei toffe features. Boosts, het wisselen van wapens, upgrades en toffe confrontaties met de grote vijanden; allemaal spectaculairder dan hoe we het van vroeger kennen. En met de zestien levels ben je ook wel even zoet.

De makers van Hyper Sentinel zijn ervan overtuigd dat ze zowel de oudere generatie enthousiast krijgen, als de young kids die het arcade tijdperk niet hebben meegemaakt.

Gratis oefenen tot je de game in huis hebt

Zonder de volledige versie te hebben gespeeld zijn wij al fan van Hyper Sentinel. Ook de makers beschikken over een gezonde dosis zelfvertrouwen. Zij zijn ervan overtuigd dat ze zowel de oudere generatie enthousiast krijgen, als de young kids die het arcade tijdperk niet hebben meegemaakt. Je kunt alvast een gratis demo met drie levels downloaden voor als je nog overtuigd moet worden. De game is hier voor slechts 17 euro te koop. Dan heb je ‘m in juli al in huis. Enjoy arcade!

Reageer op artikel:
Hyper Sentinel is dé arcade game voor je PS4
Sluiten