Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Cars 28 feb 2018

De blockchain komt nu ook naar supercars met Hyperide

Hoewel cryptocurrencies oorspronkelijk bedacht waren om bestaande valuta te gaan vervangen, zien we de cryptocoins en de bijbehorende blockchain technologie in allerlei verschillende soorten sectoren opduiken. Het doel hiervan is meestal om bepaalde processen sneller en efficiënter te maken. Ook in de supercarwereld kunnen we binnenkort cryptocars verwachten met Hyperide.

Hyperide voor investeerders en autoliefhebbers

Hyperide is ontwikkeld voor investeerders in de autowereld en voor autoliefhebbers. Het is een door activa gedekte token, die blockchain technologie combineert met een innovatief platform. Het voornaamste doel van het project is om de efficiëntie binnen de auto industrie te vergroten en investeerders iets te bieden dat op de lange termijn zijn waarde blijft behouden. Door de blockchain te gebruiken zou de mogelijkheid om met Hyperide aan de slag te gaan voor alle verschillende types investeerders beschikbaar moeten zijn.

Hyperide

Verschillende inkomstenstromen voor tokenhouders

Bij veel verschillende cryptocurrencies verdien je aan de tokens, doordat hun waarde toeneemt en je ze vervolgens kunt verkopen. Hyperide pakt het echter wat anders aan. Zo krijg je als tokenhouder een passief inkomen voor je investering. Daarnaast kun je als tokenhouder profiteren van verschillende inkomstenstromen. Denk hierbij aan de overname en verkoop van supercars en hypercars, een eigen veilingplatform, Hyperide punten op strategische locaties, evenementen, auto management en inkomsten uit het lid zijn van de community.

Ook zul je als houder van je tokens toegang krijgen tot waardevolle informatie en research tools met betrekking tot de automarkt en industrie, waardoor je betere beslissingen kunt maken over aankopen en investeringen.

auto industrie

Initial Coin Offering

De Initial Coin Offering (ICO), waarbij de eerste tokens bemachtigd kunnen worden, zal van start gaan op 1 maart om 11 uur ‘s ochtends. Deze zal bestaan uit vier verschillende fasen, met early-bird bonussen vanaf 50 procent. Op 30 juni is de ICO weer voorbij, tenzij al de beschikbare tokens natuurlijk al eerder verkocht zijn. In totaal zijn er 150 miljoen tokens en 1000 Hyperide tokens staan op het moment gelijkt aan een Ethereum coin. Als je coins wilt kopen kun je dat vanaf 1 maart doen via de officiële website. Op het moment is de volledige site nog niet af, maar je kunt wel de officiële whitepaper downloaden.

De blockchain wordt steeds vaker geïmplementeerd om processen efficiënter te maken. Ook in de logistieke sector zou de blockchain veel goeds kunnen doen. Dit is hoe de blockhain de logistieke sector miljarden euro’s gaat besparen.

Reageer op artikel:
De blockchain komt nu ook naar supercars met Hyperide
Sluiten