Deze schitterende bureaustoelen zijn gemaakt van iconische Vespa’s

Heb jij nog een oude Vespa staan? Daar weten de creatieve guys van Bel & Bel wel raad mee. Zij maken er namelijk allerlei toffe producten van, zoals deze schitterende bureaustoelen.

Vespa bureaustoelen

Als een Vespa écht niet meer kan worden opgeknapt om erop te rijden, wat doe je er dan mee? Daar weten de guys van Bel & Bel in ieder geval wel raad mee. Zij struinen de wereld af op zoek naar de iconische Vespa’s. Dus niet van die nieuwe varianten die het stadse straatbeeld een aantal jaar geleden veroverden, maar van die prachtige oldskool modellen. En als ze eenmaal een exemplaar hebben gespot maken ze daar een schitterende bureaustoel van.

Bel & Bel gebruikt voor de bureaustoelen het frame, inclusief de knipperlichten die je aan de voorkant van de Vespa vindt. Het moet uiteraard wel een ergonomische stoel zijn dus wordt het frame van een goede zitting voorzien, waarover kunstleder is gespannen. De wielen zul je niet over de oppervlakte horen glijden en kun je uiteraard de hoogte van de stoel verstellen. De stoel is in een gelimiteerde oplage en in diverse kleuren verkrijgbaar. Hier vind je meer informatie over de verkoop van de Vespa stoel.

De Vespa segway & Vespa camera

Maar Bel & Bel kennen wij niet alleen van de stoel. Ze hebben ook de Vespa segway ontwikkeld, dit is dé segway waar je wel op wilt rijden. Check ‘m hier. Of wat dacht je van deze Vespa camera? Daar wil je toch mee fotograferen!

Reageer op artikel:
Deze schitterende bureaustoelen zijn gemaakt van iconische Vespa’s
Sluiten