Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 aug 2019

Idris Elba speelt belangrijke rol in NBA 2K20 MyCareer

De NBA 2K-serie is al vele jaren één van de beste sportgames die je in huis kunt halen. De gameplay is sterk en er zijn veel verschillende modi om mee aan de slag te gaan. Daarbij is de MyCareer-modus één van de belangrijkste. Hierin maak je je eigen speler aan en begin je je carrière. Daarbij krijg je vaak een groot verhaal voorgeschoteld. Ook dit jaar krijg je zo’n verhaal en heeft de ontwikkelaar niemand minder dan Idris Elba gestrikt om een belangrijke rol te spelen in het verhaal.

De NBA 2K20 MyCareer

Naast Elba zien we ook personages die voorzien zijn van stemmen door Rosario Dawson, Ernie Hudson en LeBron James. Die laatste voorziet de game naast zijn stem ook van zijn uiterlijk. Ook andere basketball-spelers zul je tijdens de game gaan tegenkomen en staan jouw personage bij. Jouw personage moet zoals het er nu naar uitziet vanuit een haast onmogelijke positie zichzelf opwerken naar de NBA. De trailer van de NBA 2K20 MyCareer kun je hieronder bekijken.

Dit is uiteraard slechts de trailer die het verhaal toont. Het is natuurlijk de grote vraag wat de game gaat bieden op het gebied van gameplay. De MyCareer van vorig jaar was leuk totdat je aan het punt kwam dat je wel heel erg veel potjes moest gaan spelen om nog een kleine beetje voortgang te bieden. Het is te hopen dat de balans wat beter is en de game op die manier langer leuker blijft. Daarnaast zou ik het persoonlijk fijn vinden als het wat pittiger is aan het begin. In NBA 2K19 kon ik redelijk snel en makkelijk veel punten maken en werd ik in het eerste seizoen al uitgeroepen tot de MVP.

NBA 2K20 MyCareer
NBA 2K20 MyCareer (Bron: 2K Games)

NBA 2K20 verschijnt op 6 september en komt dan uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Idris Elba speelt belangrijke rol in NBA 2K20 MyCareer
Sluiten