Idris Elba gaat slechterik spelen in Netflix western

De service Disney+ mag in de eerste 24 uur na de launch dan wel al 10 miljoen abonnees hebben binnengehaald, maar dat weerhoudt Netflix er niet van om vrolijk door te gaan met nieuwe content uit brengen. Zo gaat de dienst een western produceren genaamd The Harder They Fall, waarvan onlangs bekendgemaakt is dat Idris Elba een rol heeft.

Waar het met dit soort aankondigingen vaak om geruchten gaat, was het dit keer Netflix zelf die het nieuws naar buiten bracht. Het blijkt dat Elba de slechterik gaat spelen.

Idris Elba als western schurk in The Harder They Fall

Het verhaal achter The Harder They Fall draait om een outlaw die opmerkt dat de man achter de moord op zijn ouders weer vrijkomt. Dit zorgt ervoor dat hij zich weer bij zijn voormalige bende voegt om een wraakactie te kunnen opzetten.

Dark Tower
Idris Elba in The Dark Tower | Bron: Columbia Pictures

Deze Netflix-film is echter niet de enige western waar Idris Elba bij betrokken is. Zo krijgt hij ook een rol in Concrete Cowboys, waarvan de opnames dit jaar nog van start gaan. Daarvoor zal hij nog te zien zijn in Cats, een film die in december naar de bioscoop komt.

Wanneer we The Harder They Fall precies verschijnt is momenteel nog niet bekend, maar waarschijnlijk is dat ergens in 2020. Naast Idris Elba zal er ook een rol zijn voor Jonathan Majors.

Meer Netflix

Netflix zou Netflix niet zijn als het naast deze western geen andere interessante dingen films en series op de planning had staan. Zo verschijnt eind deze maand The Irishman, een langverwachte western waarin we Al Pacino en Robert De Niro na jaren weer zien samenkomen.

Daarnaast komt op 13 december 6 Underground uit, een nieuwe film van Michael Bay die schijnbaar de duurste Netflix productie tot nu toe is. Een trailer is hier te bekijken.

Reageer op artikel:
Idris Elba gaat slechterik spelen in Netflix western
Sluiten