Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 31 aug 2016
Leestijd: 3 minuten

IFA 2016: ontdek met ons alle nieuwe vette sh*t via Instagram Stories

Yes,‘die’ tijd van het jaar is weer aangebroken. De aankomende dagen staan centraal rondom de IFA 2016 in Berlijn. Hét Europese centrum voor nieuwe vette sh*t. Daar zijn wij uiteraard bij, en jullie ook (een beetje dan). Ontdek de schoonheid van alle nieuwe innovaties via onze Instagram Stories.

De IFA 2016 is één gigantische technologische jungle. Alle merken presenteren hier wel mooie nieuwe dingen. Denk aan Lenovo, Samsung, LG, Acer, Philips, Miele, Parrot en deze lijst kunnen we met nog wel honderd topmerken aanvullen. Van drones en virtual reality tot aan de meest slimme huishoudelijke snufjes.

Maar de IFA staat ook voor gekke sh*t. De toekomst wordt hier ieder jaar weer verder opgebouwd. Tijd om te ontdekken of wij hier écht wel wat aan hebben, of dat de producten al snel weer uit ons vizier verdwijnen. Zal ik dan eindelijk eens op een elektrische skateboard mogen cruisen? We gaan het zien. Omdat beeld meer zegt dan droge nieuwsberichten neemt hoofdredacteur Rutger Houweling je mee op een gadget-trip via Instagram Stories. Verwacht de aankomende dagen entertainende doch innovatieve snaps die maar 24 uur houdbaar zijn. Volg ons hier op Instagram.

Wat kun je van de IFA 2016 verwachten

Acer heeft de eerste stappen gezet. Het presenteerde een ultra dunne laptop, de nieuwe Swift 7. Een laptop die dunner is dan één centimeter en een gewicht van 1,1 kilogram draagt. Wij gaven onlangs niet voor niets aan dat je nog even moest wachten met een nieuwe laptop ;-). Maar verwacht ook nieuwe laptoptoppers van bijvoorbeeld Lenovo.

Smartwachtes zijn nog springlevend

Samsung komt met een nieuwe smartwatch, de Gear 3 en kunnen we ook een nieuwe smartwatch van Huawei en Withings verwachten. Verder zullen er een 360-graden-camera’s worden gepresenteerd en hoop ik op een aantal vette huishoudelijke apparaten. Wij zijn immers met de bouw van het huis van de toekomst bezig.

Rondvliegende drones

Drones zien wij steeds vaker terug. Bij hobbyisten, racers en worden drones de nieuwe serveerders. Het zal niet lang meer duren voordat drones ons eten komen brengen in huis en in restaurants. In dit restaurant gebeurt het al. Parrot is wat ons betreft echt een voorloper rondom consumentendrones. De Parrot booth zal dan ook zeker worden bezocht.

Te veel om op te noemen

Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Fitnesstrackers zullen er in overvloed zijn en datzelfde geldt voor smartphones en tablets. Terwijl 4K-televisies steeds vaker in de huiskamers worden gezet wordt de IFA dit jaar door 8K-televisies omver geblazen. Logisch, want de Olympische Spelen in Tokyo zullen we allemaal in 8K kunnen bewonderen.

Lenovo is bezig aan een opmars

Een merk dat er dit jaar nog wel eens bovenuit kan springen is Lenovo. De Chinese gigant verovert steeds meer harten en wil laten zien dat het vooruitloopt op alle ontwikkelingen. Van vouwbare schermen, Project Tango tot aan handige gear van Motorola. Ja, ook Motorola is van Lenovo! Vanavond zijn wij dan ook aanwezig bij een groots Lenovo spektakel. Stay tuned en volg ons via Instagram Stories.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
IFA 2016: ontdek met ons alle nieuwe vette sh*t via Instagram Stories
Sluiten