Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 31 aug 2017

Philips toont nieuwe Philips Hue-producten tijdens IFA 2017

Philips heeft in Berlijn nieuwe lampen en starterspakketten binnen de Philips Hue-serie getoond. Daar vind deze week IFA 2017 plaats, de grootste techbeurs van Europa.

Philips toont nieuwe Philips Hue producten

Philips heeft tijdens IFA 2017 nieuwe Philips Hue-producten getoond. Consumenten kunnen binnenkort aan de slag met twee nieuwe lampen. Ook zijn er nieuwe startpakketten.

De twee nieuwe modellen bestaan uit een armatuur, de Philips Hue White Ambiance Cher Suspension, en de Philips Hue White Ambiance.

Philips Hue nieuwe lampen

De Hue White Ambiance is verkrijgbaar in twee varianten. Een 4-inch model met 700 lumens en een 5/6-inch model met 750 lumens. Dit specifieke model is bedoeld voor in het plafond verwerkte lampen, die dus niet uitsteken. De Hue White Ambiance gaat rond de 34.99 euro kosten.

Toch op zoek naar spectaculairder licht? Kijk dan eens naar de Hue White Ambiance Cher Suspension fixture. Het gaat om een imposante armatuur die zeker zal opvallen in je woonkamer.

Philips Hue nieuwe lampen

 

Aan deze lamp met 3000 lumens hangt een prijskaartje van rond de 230 euro. Ideaal voor een plek waar je veel licht nodig hebt, bijvoorbeeld in de keuken of boven je eettafel. De vraag is echter of de lamp niet te dominant is voor dat soort situaties.

Maar goed, dat mag je zelf uitvogelen. Heb je nog geen Philips Hue-producten in huis? Dan kun je aan de slag met de nieuwe startpakketten. Voor ongeveer 200 euro haal je de White en Color Ambiance in huis, de White Ambiance voor 150 euro en de White voor 100 euro.

Philips Hue nieuwe lampen

In elk starterspakket zitten vier A19 gloeilampen en een Philips Hue Bridge. Dat is de basis van je slimme verlichtingssysteem. Vervolgens kun je dan zelf uit gaan breiden met extra lampen en andere extraatjes die je met je smartphone aan kunt sturen.

Waar Philips deze lampen zelf heeft ontworpen, is het tegenwoordig ook mogelijk dit gewoon te laten doen door een kunstmatige intelligentie. Zo is deze Nederlandse lamp ontworpen door een intelligente robot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Philips toont nieuwe Philips Hue-producten tijdens IFA 2017
Sluiten