Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 26 feb 2018

Ikea lanceert modulaire banken voor ultiem mix & match plezier

Hoewel ze voor wat spanning kunnen zorgen bij het in elkaar zetten, zijn de meubels van Ikea bij veel mensen geliefde items om het huis mee in te richten. Ze zijn doorgaans behoorlijk versatiel en het internet staat daarnaast nog vol met allerlei multifunctionele hacks. Voor de nieuwe Delaktig lijn heb je echter geen hacks nodig. Ikea heeft de meubels zelf al modulair gemaakt, zodat je er echt alle kanten mee op kunt.

Delaktig meubels eisen betrokkenheid

De Delaktig serie is ontworpen in samenwerking met de Britse industrieel designer Tom Dixon en is gemaakt zodat klanten helemaal hun eigen ding kunnen doen. Delaktig betekent “betrokken” in het Zweeds en als je aan de gang gaat met de Delaktig meubels ben je meer dan ooit betrokken met hoe ze eruit zien en met elkaar worden gecombineerd. Ikea speelt met Delaktig in op de manier waarop we tegenwoordig leven, waarin alles flexibel en veranderbaar moet zijn.

Ikea Delaktig banken

Mix & match

De nieuwe meubels zijn zeker veranderbaar en kunnen meegaan met je wisselende wensen. De serie bestaat uit verschillende banken, die je op allerlei manieren kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een hoekbank maken, of toch gaan voor een chaise longue. Door de rugleuningen te verplaatsen of een armsteun hier en daar toe te voegen, ziet het er telkens weer anders uit.

Ikea Delaktig platform

Add-ons

Je bank kan simpel van kleur veranderen door andere hoezen te gebruiken. Ook kun je ervoor kiezen om een lamp of bijtafeltje in de compositie te implementeren om bijvoorbeeld een heerlijk leeshoekje te maken. Daarnaast is het aluminium onderstel ook nog verstelbaar, wat je opeens tal van nieuwe mogelijkheden geeft.

Ikea Delaktig modulaire banken

Modulaire banken bestellen

Een tijdje geleden werd de Delaktig serie al aangekondigd en nu is hij ook daadwerkelijk bij Ikea. De prijzen variëren van 59 euro voor een bijtafeltje tot 847,95 euro voor een 3-zitsbank inclusief bijtafel en lamp.

Als je houdt van modulaire meubels, zijn is dit bureau ook een ideaal iets om in huis te hebben. Hij past namelijk in elke kamer.

Ikea

Reageer op artikel:
Ikea lanceert modulaire banken voor ultiem mix & match plezier
Sluiten