Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 18 apr 2018

IKEA hack: vier manieren om het RÅSKOG rolkarretje te gebruiken

Sommige items zijn zo multifuctioneel dat je ze in allerlei kamers kwijt kan. Dit handige IKEA RÅSKOG roltafeltje is daar zeker een voorbeeld van. Heb jij ‘m al in huis? Dan hoeven we je niet meer uit te leggen dat je ‘m overal voor kan gebruiken. Als verticaal moestuintje, bijvoorbeeld.

We zien de RÅSKOG tafel van IKEA op Pinterest maar al te vaak voorbij komen. In de meest stijlvolle interieurs in zo’n karretje te vinden. Dat vinden we niet gek, want zo’n tof karretje kost je maar €39,95. Daarnaast is het karretje multifuctioneel, je kunt hem in veel verschillende kamers kwijt. Wij geven alvast wat inspiratie voordat je een sprintje naar de IKEA trekt.

homeyohmy

In de slaapkamer

Het rolkarretje dient uitstekend als nachtkastje. Je hebt nog nooit zo veel ruimte gehad naast je bed, want met drie hoogtes kan je je wekker, je boeken, je bril, een leuk plantje en zelfs een extra deken gewoon naast je hoofd kwijt. Ideaal!

IKEA

In de keuken

Start met verticaal tuinieren met dit mooie rolkarretje. Het rolkarretje is uitstekend geschikt om verschillende kruiden in neer te zetten, zodat je een verticaal moestuintje krijgt. Je kunt het karretje overal naar toe rollen, dus je hoeft geen vaste standplaats in de zon meer te regelen voor je tuintje.

homeyohmy
IKEA

Geen groene vingers? Dan kun je het karretje natuurlijk ook gewoon voor extra opbergruimte gebruiken.

bloglovin
brit.co

In de werkkamer

Gebruik je veel pennen, papiertjes, notietieboekjes, scharen, lijm en allerlei andere creatieve dingen? Met een RÅSKOG houd je alles handig en georganiseerd bij elkaar. Handig voor als je bezig bent met een bullet journal bijvoorbeeld.

livethemma
frenchyfancy

In de hal

Ook handig: gebruik het RÅSKOG rolkarretje in de hal voor schoenen en seizoensitems. In de winter kun je mutsen, sjaals en wanten kwijt in je karretje. In de zomer heb je die natuurlijk niet nodig, dus dan ruil je ze om voor strandslippers, een klein tasje en zonnebrillen. Raak je vaak je sleutels of je portemonnee kwijt? Richt speciaal daar voor dan ook een etage in. Wedden dat je nooit meer naar iets hoeft te zoeken?

Hebben!

Je koopt de RÅSKOG roltafel bij IKEA voor €39,95. Hij is verkrijgbaar in het wit, zwart, beige en donkerblauw. Hoe gebruik jij de roltafel? Laat het ons weten op Instagram of Facebook.

Reageer op artikel:
IKEA hack: vier manieren om het RÅSKOG rolkarretje te gebruiken
Sluiten