Slim bureau van IKEA is betaalbaar en elektrisch in hoogte verstelbaar

Werkplekken en een bureau waaraan je kunt staan zijn de laatste tijd aan een flinke opmars bezig! Er is niets mis met even zitten, maar als je ’t de hele dag doet (op je werk én ’s avonds thuis!) is het niet zo gezond. Zitbureaus zijn niet overdreven duur, en pure ‘stabureaus’ ook niet, maar werkplekken die kunnen schakelen tussen de twee werkhoudingen, daar betaal je meestal een lieve duit voor. Maar niet bij de IKEA.

Slim bureau van de IKEA is betaalbaar, dûh

IKEA staat nou eenmaal bekend om betaalbare producten voor in huis of kantoor aan te bieden. Daarnaast begint de IKEA er langzamerhand voor te zorgen dat slimme gadgets voor een smart home voor iedereen beschikbaar worden. Denk aan de slimme verlichting Ikea Trådfri. Dit is betaalbare slimme verlichting en concurreert bijvoorbeeld met Philips Hue. Maar IKEA werkt ook met Sonos samen om smart home-producten te ontwikkelen. Maar wist je ook dat het assortiment met een slim bureau is verrijkt?

bureau

BEKANT bureaus

De Bekant bureaus zijn zo ontworpen om jouw leven te wat gemakkelijker te maken. Dit komt omdat het meubel over een elektrische motor beschikt, waarmee het meubel verstelbaar is tussen de 65 en 125 centimeter. Hierdoor kun je snel schakelen tussen zittend en staand werken. Hierdoor kun je werken aan een ergonomische werkhouding. Een net voor je kabels zorgt ervoor dat het er altijd opgeruimd uit ziet. En om je werkkamer verder uit te bouwen dan kun je de BEKANT prima combineren met archiefkasten en ladeblokken, maar dat is natuurlijk logisch.

Meerdere varianten

Het zit- en sta-bureau is in diverse varianten beschikbaar. Voor de standaard variant betaal je 399 euro, maar je kunt ook voor een hoekbureau kiezen. Dat betaal je wel 100 euro extra. Wat is jouw favoriet? Wist je overigens dat IKEA al over een augmented reality-app voor iOS beschikt. Hiermee kun je de meubels alvast in je huis plaatsen zonder ze te hoeven aanschaffen. Handig!

Reageer op artikel:
Slim bureau van IKEA is betaalbaar en elektrisch in hoogte verstelbaar
Sluiten