Ilona Braam
Ilona Braam Home 25 okt 2018

Ikea’s nieuwe SJÄLVSTÄNDIG collectie is “whatever”

Elke week verzamelen we weer nieuwe Ikea hacks voor je om aan de slag te gaan. En als je even ernaar googled zul je merken dat het internet vol staat met allerlei soorten Ikea hacks. Dat is Ikea zelf ook niet ontgaan en ze besloten het gegeven als de inspiratiebron te gebruiken voor een nieuwe limited edition collectie: SJÄLVSTÄNDIG

Geen verlegen collectie

Zelf geven ze aan dat de collectie niet voor iedereen is. Ook is hij niet mainstream en al helemaal niet verlegen. Wat is hij dan? De SJÄLVSTÄNDIG  collectie is “whatever”. Met de verschillende meubels en accessoires laat het bedrijf je vrij om lekker te doen waar je zelf zin in hebt. Ze zijn gemaakt, zodat je er je eigen persoonlijke touch aan kunt geven.

Ikea SJÄLVSTÄNDIG

Ikea kussen voor op je hoofd

Het woord “självständig” betekent in het Zweeds onafhankelijk en als je er goed naar kijkt, realiseer je je dat het inderdaad een beetje moet klinken als het Nederlandse woord “zelfstandig”. En dat is ook waar de collectie voor staat. Hij bestaat bijvoorbeeld uit een kussen met een vreemde vorm, die ook prima op je hoofd kan en ook kussens voor op de vloer, want waarom moet een kussen altijd op een bank zijn?

Ikea SJÄLVSTÄNDIG

Ook vind je in de limited edition collectie stoelen, tafeltjes en losse poten om zelf aan de slag te gaan. Het meest bijzondere object is misschien wel de rol tape met vrolijke printjes, waarmee je je eigen kunstinstallatie kunt maken of whatever.

Het is al met al een vrolijke collectie vol met kleur en interessante patronen. Dus als je inrichting een oppepper nodig heeft, is het zeker de moeite waard om even te bekijken. Daarnaast kun je natuurlijk ook met de welbekende Ikea hacks aan de slag gaan. Afgelopen weekend hadden we een paar Halloween hacks verzameld, om alvast in de creepy mood te komen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Ikea

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ikea’s nieuwe SJÄLVSTÄNDIG collectie is “whatever”
Sluiten