Brad Pitt schittert in gloednieuwe IMAX trailer van Ad Astra

Brad Pitt mag dan alweer een ruime 30 jaar acteren, maar hij wordt nog steeds veel gecast. Naast een rol in het recentelijk uitgekomen Once Upon a Time in Hollywood is hij binnenkort ook te zien in de ruimtevaartfilm Ad Astra. Ondanks dat hiervoor al eerder een trailer verscheen is er onlangs een nog veel mooiere online gekomen. Vandaar dat we deze even met jullie wilde delen.

Nieuwe IMAX trailer voor Ad Astra

Er gaat volgende maand een spectaculaire nieuwe ruimtevaartfilm verschijnen, namelijk Ad Astra. Deze film draait om een astronaut die op een missie gaat om zijn in de ruimte verdwenen vader te zoeken. Dit niet alleen vanwege de familieband, maar ook omdat deze laatste blijkbaar in het bezit is van informatie die de mensheid zou kunnen redden.

Ad Astra heeft een hoofdrol voor Brad Pitt en zal geregisseerd worden door James Grey, bekend van The Lost City of Z. Onlangs verscheen er een IMAX trailer die de moeite van het kijken zeker waard is. Je vindt hem hieronder:

Naast Brad Pitt heeft Ad Astra ook rollen voor Tommy Lee Jones, Jamie Kennedy, John Finn, Ruth Negga en Kimberly Elise. Tevens gaan we ook de legendarische acteur Donald Sutherland in de film terugzien.

For All Mankind

Ad Astra is niet het enige ruimtevaartproject dat binnenkort zal verschijnen. Abonnees van Apple TV Plus zullen binnenkort namelijk kunnen gaan genieten van het exclusieve For All Mankind. Deze serie heeft een hoofdrol voor Joel Kinnaman en zal vermoedelijk direct bij de lancering van Apple’s aankomende streamingdienst beschikbaar komen. Een trailer is hier te bekijken.

Ook Netflix heeft onlangs een sciencefiction serie aan haar aanbod toegevoegd, namelijk Another Life. De makers hiervan hebben zich overduidelijk laten inspireren door vrijwel iedere andere grote sci-fi films en serie, maar desondanks werd het project niet zo goed beoordeeld.

Reageer op artikel:
Brad Pitt schittert in gloednieuwe IMAX trailer van Ad Astra
Sluiten